Uncategorized

Med røven i vandskorpen

Phew, dette her hverdag med en 1-årig og fuldtidsjob ikke? Det er travlt. Søren står op før fanden får sko på og er på arbejde kl 7. Jeg afleverer den lille dame kl 8 og er på arbejde 8.30. Kl 15 bliver damen hentet af Søren, jeg kommer hjem ved 16-tiden. Der skal handles ind, laves aftensmad, bades, puttes… og når klokken runder 20, så er der mindst to af familiens medlemmer, der snorker: Den ene i tremmesengen, den anden på sofaen. Men hverdagen hænger trods alt sammen, selvom det nogle gange er med røven i vandskorpen.

Jeg kan godt lide vores hverdag – jeg kan godt lide at have god tid til at spise havregrød og høre go’morgen P3 med Lillen, inden hun skal i vuggestue. Jeg elsker at komme hjem til et stuegulv der er invaderet af en blanding af pixi-bøger, æblebåde og bamser. Jeg er kæmpe fan af at have fundet mig et stykke mand, der laver aftensmad til mig h.v.e.r. dag. Jeg synes hverdagen er hyggelig, dejlig og sjov – sidstnævnte fordi Lillenbliver mere og mere grineren at være sammen med, for hver dag der går. Hun kan give hi-fives, grine højt og bedst af alt, så laver hun en led bas-arm, når vi danser ude i køkkenet.

Der er selvfølgelig noget man bliver nødt til at give afkald på, når hverdagen skal køre. Jeg ser fx slet ikke mine veninder så meget, som jeg gerne ville. Jeg kan heller ikke huske hvornår jeg sidst har stenet og drukket kaffe sådan helt for mig selv. Og så er det altså ikke hver dag, jeg får snakket med Lillens Babydaddy om andet end kartoffelmos, bleer og logistik. Det kan vi til gengæld i weekenden, for i morgen kommer min mor og henter Lillen, og har hende helt til søndag. Så bliver der fandenfisemig skruet op for voksen-snak, biograftur, uafbrudt nattesøvn og brunch. Jeg skal også sy noget svedigt kluns til Lillen og jeg skal glo huller i luften… og, well, savne Lillen, for det kommer jeg garanteret også til.

Rigtig go fredag!

img_0879

1 thought on “Med røven i vandskorpen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *