Uncategorized

Mellem Johnny Madsen og en tilkalket kaffemaskine

En halv dag blev det til ovre i hverdagen. Da jeg i mandags stod i kantinen – med tallerkenen fyldt med æggemad, flødekartofler og ”grøntssagssymfoni” (hvad det så end er) – blev Lillen ringet hjem. Igen. Hele ugen har altså været én stor omgang kalenderbingo. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle stille op, hvis ikke mine forældre og min lillesøster stod standby, når vuggestuepesten bryder ud.

Lige nu lyder Lillens vejrtrækning som en mellemting mellem en forpustet Johnny Madsen og en kaffemaskine, der trænger til at blive afkalket, og hun snotter og hoster.  Som om det ikke var nok, har Lillen i de forgange dage også haft sit første møde mellem babyblød håndflade og varm ovnlåge. Hun har kaldet hovedet ind i puslebordet, hoveddøren og i undertegnede. Og så har jeg bidt hende i fingeren. Hun puttede tomatstykker ind i munden på mig, og jeg kunne åbenbart ikke mærke forskel mellem en lille pegefinger og en skive tomat. Lillen kiggede overrasket og fornærmet op på mig, inden hun stak i et vræl. Not my proudest moment.

Bortset fra at bide i mit afkom, har jeg været til arrangement på mit arbejde hvor der var pizza og vi skulle lege Frugtsalat (og til Jer, der ikke gik i folkeskole i 90’erne kan det løst oversættes til stoledans) – og jeg fik i dén forbindelse næsten fornøjelsen af at have min chef på skødet. Jeg har også været i H&M. I dag. For at bytte en bluse. Og det var ærlig talt en nærdødsoplevelse – det dér Black Friday er jo et frygteligt koncept! Paniksved, menneskemylder og ingenting tilbage i andet end str. 34 og 44. Fisketorvet blev evakueret tidligere i dag på grund af brand. På en måde lidt symbolsk?

Det er altså hvad der er sket siden sidst. Lige nu har jeg spiste så meget æblekage at jeg har været nødsaget til at åbne de 3 øverste knapper i min nederdel, og nu skal jeg beslutte om jeg 1) skal se SKAM 1)  se The Affair eller 3) skal gå i seng. The struggle is real, forstås 😉

Ha’ en fantastisk dejlig weekend!

2 thoughts on “Mellem Johnny Madsen og en tilkalket kaffemaskine”

    1. Yes, dét kommer man jo let til når man leger Frugtsalat 😉 Og det blev nummer tre igår, hvilket vist var meget godt, efter som Johnny Madsen ikke sov særlig godt…Tak for din kommentar, og go’ weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *