Uncategorized

Morgenstund har kaffe og bar røv i mund

…i hvert fald her på matriklen. Engang var morgenen sådan noget der startede ved 7-8 tiden, når vækkeuret ringede. Bad, kaffe, yoghurt, mascara og på arbejde. Sådan er det ikke længere, overhovedet. Til gengæld vågner jeg nu hver morgen ved, at mit afkom er rullet om og ligger på alle 4, mens hun griner og hiver mig i næsen. Klokken 05. Og hver morgen tænker jeg: NEJ, LÆG DIG TIL AT SOVE IGEN. Men Søvnfornægteren er afklaret, og dagen er i gang. Vi kaster havregrød på køkkengulvet, læser rør-og-føl-bog om kæledyr og jeg hælder kaffe ned i løgnhalsen mens jeg mest af alt ser sådan her ud:

Når Lillen tager dagens første lur, går jeg i bad. Eller, jeg prøver på det: To dage i streg været ude på altanen i bar røv og dryppende hår, fordi nogen har tabt sutten. Jeg håber at naboerne er kollektivt nærsynede, eller endnu bedre, at de ikke var stået op endnu. Jeg ved godt at sharing is caring, men nogle ting vil man gerne holde for sig selv – fx hvordan man ser ud når man er stået op klokken fem, har ammet fra det ene bryst og ikke det andet og har barberet et halvt ben, ikke?

Når byen vågner og der bliver lidt liv på gaden udenfor, begynder jeg efterhånden at være med igen – selvom det altså er mærkeligt at være klar til at spise frokost kl. 9. Jeg håber at jeg en dag igen får lov til at høre lyden af alarmen på min telefon om morgenen, og at der ikke er nogen der hiver mig i næsen før fanden får sko på (eller, måske håber jeg bare at der ikke er nogen der hiver mig i næsen sådan helt generelt, for det er altså ikke videre behageligt). Indtil da har morgenstund altså kaffe og bar røv i mund for mit vedkommende. 

kaffe

4 thoughts on “Morgenstund har kaffe og bar røv i mund”

  1. Det der er sjovt! !!

    (Fordi jeg forstår det. I morges manglede jeg i øvrigt er barn til ar vække mig og kom for sent på jobbet)

  2. Det der med altanen har jeg også prøvet, hvorfor at husets mindste nu ser Teletubbies i sin højstol ude på badeværelset, mens jeg bader og leger titte-bøh bag forhænget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *