Uncategorized

Når enden er god (og når den ikke er)

Min mor, far og lillesøster er kommet på besøg i det Sydfranske. Den står pt. på rødvin (mest til dem uden mælkebryster), gåture i den smukke gamle del af Nice, shopping, kysning af babykinder, bådkiggeri og blæsevejr. I går aftes blæste det helt vildt – grenene i haven fik sig en ordentlig rusketur, og vinden peb ind gennem alle sprækker. Det var smadder uhyggeligt, og jeg kunne slet ikke sove. I krimier er det altid i mørke og blæsevejr at der bliver smidt et lig i en skovbund eller likvideret nogen på en øde havn. Men her til morgen var vi her alle sammen endnu. Heldigvis.

Min mor startede i øvrigt besøget med at spørge, hvor min numse var blevet af. Jeg gik ellers og følte mig selv på 90210-måden i et par højtaljede mom-jeans. Men hun har jo ret, damen. Engang gik jeg til twerk, men nu ligner numsen noget, der maksimalt ville kunne svinge sig op til en onkeldans til et langsomt nummer med Kandis. Men der er åbenbart også fordele ved at have sagt farvel til sin numse, for da vi til dessert skulle have chokolademousse sagde min mor: ”Bare spis, det er jo godt for dig!”. Det behøvede hun ikke sige to gange 😉

I morgen er ferien slut. Eller ferie er måske lige flot nok at kalde det – i hvert fald hvis man mener noget med at slappe af, læse bøger og hænge over et par gin-tonics den halve nat. Vi er gået i seng kl 21, og er stået op kl 7 hver eneste dag. Vi har vasket virkelig meget tøj og brugt laaang tid på at lede efter bortkomne sutter. Jeg har ikke fået læst andet end indholdsfortegnelsen på den franske babymad, og det mest funky jeg har drukket er en smoothie med kiwi og wheatgrass… Til gengæld har det været virkelig skønt at være to om Lillen, at have rigtig meget tid sammen, mærke forårssolen og gå ture nogle andre steder end Vesterbrogade og Istedgade.

Jeg glæder mig allerede til næste ferie(-ish), til juni. Og indtil da et det også helt okay at komme hjem til min kaffe-pusher, mine veninder og hverdagen.

À la prochaine, France!

yndglings

1 thought on “Når enden er god (og når den ikke er)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *