Uncategorized

Noget om drillenisser og babytøj

På mit arbejde plejer vi at have drillenisser til jul. Det er sådan nogle, der stiller et stearinlys formet som et rensdyr på skrivebordet, eller hælder pebernødder i postbakken. Herhjemme har jeg min helt egen drillenisse – det er dén der spiser min chokoladejulekalender og bruger alle mine penge (ved nærmere eftertanke er den en big-spender hele året, ikke kun i december). Og det er altså frygteligt irriterende.

Til gengæld har jeg lige fået en pakke fra H&M! Den er fyldt med babytøj. Og så rullekravebluser til mor her. Nu sporter jeg jo efterhånden en god mor-uniform med både Ecco-sko og praktisk vinterjakke, så det manglede da bare 😉

tøj

(bluse / bluse / bukser / kjole / bukser / cardigan)

Nu er det ikke fordi Lillen kun går (eller ligger, rettere sagt) i gråt tøj, men hun har meget tøj i afdæmpede farver. Jeg forstår ikke helt, hvorfor drengetøj altid skal være grønt eller blåt, og fuld af dinosaurer eller maskiner. Ligeledes bliver jeg lidt træt, når hele baby-pige-afdelingen ligner et lyserødt glimmershow. Dermed ender jeg hurtigt i noget brun/råhvid/grå farveskala. Det var måske derfor en Føtex-medarbejder blev ved med at komplimentere min søde dreng forleden…

Ting jeg, i øvrigt heller ikke forstår:

– Hvorfor har babyer hårbånd på? De har jo ofte mindre hår end mine øjenbryn, og de holder altså fint sig selv på plads.

– Hvorfor bliver der lavet jeans til babyer? Jeg ville gå rundt i gamacher hele tiden, hvis ikke jeg havde et voksen-liv jeg skulle passe. Stramme bukser er noget fanden har skabt.

– Hvorfor bodyer med tekster såsom ”Familiens lille terrorist” eller ”Hvis du synes jeg er fræk…skulle du se min mor” overhovedet bliver lavet. Hvem køber dem? Og det hele står i comic sans. Suk.

4 thoughts on “Noget om drillenisser og babytøj”

  1. De der bodyer med tekst i comic sans…det er min svigermor, der køber dem. Gæt selv, hvem der får dem? Taktikken er noget med et enkelt billede af afkom iført gaven og så en lillebitte løgn om at vi ‘har brugt det enooormt meget.’

  2. Åh, nyd det så længe du kan bestemme, hvad tøj du stopper hende i! Jeg har en søn, som indtil nu altid har haft neutralt tøj/afdæmpede farver…. Lige indtil børnehavestarten, hvor det altså giver mest credit blandt de andre unger, hvis man har “pang”farver, maskiner, “Dusty Markhopper” osv. osv. på maven. Heldigvis er der kommet en lillesøster til i sommers, så nu kan jeg køre den mere afdæmpede stil på hende 🙂

    1. Åh ja, når de kære små selv begynder at have en mening er det jo en helt anden sag! Selv insisterede jeg på nederdel, selv i frostgrader. Kompromisset blev nederdelen uden på flyverdragten…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *