Uncategorized

Nu ved jeg i det mindste, hvor numsen er blevet af

I lørdags, da Lillen var midt i en omgang æblegrød og hendes far var ved at tømme opvaskemaskine, bankede det på døren. Søren kiggede spørgende på mig, og jeg trak på skuldrene. Han åbnede, og ind væltede en masse glade mænd med bajere og takeaway fra Cofoco i armene. Polterabend! Søren har verdens sødeste venner, og de havde arrangeret en vildt hyggelig dag for ham – fodboldgolf, petanque, burgere og en hel del øller.

Jeg og Lillen har derfor brugt en god del af weekenden i forstæderne. Vi har spist kage, gået tur, gynget og leget med dåsesodavand (… det lyder vist mere Vestegns-agtigt end det er. Lillen elsker bare at tage dåserne op ad en kurv, og lægge dem tilbage igen). Nåja, og så er jeg blevet klogere. Min mor havde nemlig sat ring om nedenstående i Politiken. Og lavet en pil. Og skrevet mit navn. Og lavet udråbstegn. Med sprittusch.

baller

Og jo, numsen er jo blevet væk. Og jo, jeg har undret mig over hvor den blev af. Nu ved jeg det i hvert fald. Tak mor, det skulle du ikke have gjort var sødt af dig at tænke på mig.

 

3 thoughts on “Nu ved jeg i det mindste, hvor numsen er blevet af”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *