Uncategorized

Nytårshilsen fra 2300

Jeg ligger under dynen i det mørke soveværelse. Klokken er ca. 15. Mit hoved er fyldt med snot, og det føles tungt. Ved siden af mig ligger en lille dukke og to forskellige kanin-bamser. På min anden side ligger den 2-årige, der trækker vejret tungt og er helt perfekt sove-lun. De røde krøller ligger spredt ud over puden, og jeg lister indimellem min hånd ind i hendes. 

Jeg ligger under dynen, mens jeg venter på, at Lillen har sovet færdigt og vi skal i nytårstøjet. Måske noget med rød læbestift. Lillen aner ikke at det er årets sidste dag. Hun ved bare, at hun skal ud til hendes mormor og morfar senere, og at vi skal have den nylavede konfekt med – den konfekt hun var tæt på at få en gedigen nedsmeltning over ikke var en slags fri buffet. Vi skal kaste knaldperler ned på villavejens kolde asfalt og høre dronningens nytårstale. Vi skal drikke champagne, putte Lillen på min søsters gamle værelse og jeg skal se om jeg kan holde øjnene åbne til kl 24. Jeg tror det ikke, men jeg vil gerne se fyrværkeriet. 

Jeg ligger under dynen og tænker over året der er gået. 2017 har egentlig været ganske fint. Vi er flyttet fra Vesterbro og ud i noget med vaskesøjle og gulvvarme i 2300 KBH S. Vi har været  en tur i Rom. Og i Krakow. Lillen er blevet to år gammel og det seneste halve år har været en alletiders blanding af snot, mund- hånd- og fod-syge… og børnesår. Jeg er blevet 30 år gammel (!!!) og har brugt helt åndssvagt mange timer på at se Gurli Gris, Designated Survivor og Rejseholdet i det forgangne år. Jeg har været i Odense og en masse i Malmø, og så har jeg været i sommerhus lidt længere ude på Amager. Og meget, meget mere af alt det, der tilsammen udgør et liv. 

Godt nytår! Tak for i år og vi skrives ved på den anden side! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *