Uncategorized

Om åndsbollede dage

Langt, langt de fleste dage har jeg det som blommen i et æg (hvordan ved vi egentlig at en blomme har det godt?). Men nogle gange er tingene også en lille smule mere åndsbollede end ellers. Forleden var fx sådan en dag hvor…

…. Jeg vågnede tidligt i morges ved, at det lille farsbrød klaskede sin håndflade ned mod mit øje. Jeg har aldrig hørt om øjenmassage som en thing og jeg kan godt fortælle Jer hvorfor: Det er IKKE rart.

… Køkkenet blev sprøjtelakeret med øllebrød, inden afkommet gik kold i altanbarnevognen. Mor her nåede et bad og en kop kaffe iført – hold nu fast – rent tøj!

… Min rene trøje var smurt ind i Buko Naturel 2 sekunder efter at Lillen var vågnet. Tak for det. Problemløsning: Læderjakke på, og så ellers afsted til Borgerservice. Mor her skal nemlig have nyt pas!

… Det viste sig at være smadder varmt, så jeg gik rundt og svedte big time i mine lange bukser, min smøreostetrøje og min læderjakke. Heldigvis var Borgerservices venteområde cirka 45 grader varmt og der var lang kø, så jeg begyndte ikke at fryse. Ahem.


…Lillen spiste en nummerlap og kiggede intenst på en kvinde med tørklæde på, inden det blev vores tur. Et mugshot og 700 kroner fattigere kunne jeg, Lillen og mine sveddråber trille hjem igen.

… Jeg prøvede at få Lillen til at sove, men damen nægtede, så jeg endte med at sidde i 30 minutter på Gammel Kongevej og nusse hende i panden mens jeg stress-nynnede med sammenbidte tænder. Den blev 1-0 til Lillen da jeg gav op, og gav hende en blåbærsmoothie.

… Barnevognen pludselig lignede et bordeaux/hvidt Pollock-maleri, fordi Lillen ikke havde i sinde at spise smoothien.

… Vi efter en gåtur gav op på lur, og rundede en bager. Jeg bad om en chokoladescone og kom ud med en fitness-agtig rugbrødsbolle der var hård som sten… og opdagede det først, da jeg var kommet hjem. Pis.

… Lillens tredje måltid den dag bestod af noget mos med laks. Det lugtede af nakkeost (eller, sådan som jeg forestiller mig, at nakkeost lugter), og pludselig var det overalt i hendes hår. Altså: Badetid.

… damen rykkede i slangen til bruseren, mens hun sad i badekarret, således at hun fik en kæmpestor dunk showergel lige ned i hovedet. Jeg var ved at få et mindre panikanfald fordi jeg var sikker på, at den havde ramt den bløde plet og at hun nu var blevet helt hægtet af. Lillen hylede lidt, for derefter at plaske videre. Phew!

Heldigvis kom Lillens faderlige ophav tidligt hjem og jeg fik en stor burger med fritter på Von Fressen til aftensmad. Sådan er det nemlig med dé der lidt åndsbollede dage for mit vedkommende – de kommer i afmålte doser, og jeg har aldrig to dårlige dage i træk. Heldigvis.

Lige om lidt smutter vi på sommerferie i den svenske vildmark. Jeg glæder mig helt vildt til afslapning , bålplads og skov. Jeg var på sådan en ferie med en veninde for nogle år tilbage, og det var bare verdens bedste ferie! Til gengæld håber jeg ikke der er for mange myg eller en hangry elg i nærheden.  Jeg har ingen idé om der er internet eller ej, så måske skrives vi ved i næste uge og måske ikke. Om ikke andet, må I have en fantastisk søndag <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *