Uncategorized

Om ægte kærlighed og bryllupsoutfit

I weekenden var vi en tur i skoven. Der var blå himmel, babyen sov trygt i klapvognen og pludselig stod der en masse mennesker i mærkeligt tøj og med en masse drabelige våben ved siden af os. Tøjet var sådan lidt kåbe-agtigt og våbnene var lavet af gaffa-tape, så der var ingen ko på isen. ”Hvis jeg var rollespiller, hvad for en rolle tror du så, jeg ville have?” spurgte jeg Søren. Han svarede (helt uden betænkningstid): ”En ork”. Jeg overvejede at nikke ham en skalle (man er vel fra Vestegnen), men gjorde det ikke. Heldigvis var der én på min Instagram der senere kommenterede, at hvis Søren synes jeg minder om en ork, men alligevel gerne vil giftes med mig, så må det være ægte kærlighed.

Der er ca. 3 måneder til, at orken her skal giftes. Som tidligere beskrevet bliver vi viet til maj (tror jeg – Københavns kommune er lidt nogle sløve padder), og til september holder vi en fest. Jeg får altså lov til at trække i mit bryllupsoutfit hele to gange!

Outfittet har det ikke været den store udfordring: Jeg har hverken haft gang i en tour-de-brudebutik eller fået grå hår af at spekulere over form og snit. Jeg har nemlig hele tiden haft et billede af kjolen i hovedet. Den er hvid, har ærmer og går til knæene. Min kjole er snart færdigsyet, og den er simpelthen blevet SÅ flot!  Det er normalt svært for mig at finde kjoler. Jeg er 1.76 cm høj, men ikke særlig bred. Det betyder at kjoler altid er 1) lårkorte, 2) har en talje, der sidder oppe under mine armhuler eller 3) er for store, hvis den hverken skal være lårkort eller hvis taljen skal passe. Men denne her kjole sidder altså helt perfekt  – indtil videre. Jeg aner jo ikke om mine bryster ligner to slatne the-poser, når jeg skal have kjolen på. Hope not. 7-9-13.

bryllup

Og så er der skoene. De kloge siger, at man skal have danse-sko på, fordi kan man gå i dem en hel aften uden at få ondt i fødderne. Jeg tror egentlig hellere, at jeg ville have savet min lilletå af med en teske, end jeg ville gå rundt i sådan nogle dansesko med kitten-heel  i cremfarvet satin en hel aften. Ikke noget ondt om hverken kitten-heel, cremefarvet satin eller dans, men det er bare ikke noget for undertegnede. I stedet klikkede jeg et par klassiske, sorte stilletter hjem. Jeg spankulerede lidt rundt i stuen (undskyld, underboer) og kom pludselig i tanke om noget: Jeg havde et par, næsten helt magen til, i skabet. Ubrugte. Så dem tager jeg på. Man skal jo udover noget lånt og noget blåt jo også have noget gammelt…

Jeg glæder mig helt vildt til at trække i kjolen, have flot hår og høje sko på. Det kan godt være jeg er lidt af en ork, men i det mindste bliver jeg en glad og velklædt ork <3

1 thought on “Om ægte kærlighed og bryllupsoutfit”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *