Uncategorized

Om af blive gift – tredje og sidste del

Læs del 1 her og del 2 her.

Efter burgere og fritter var der kaffe, kage og gaver hjemme hos os. Da vi havde sagt farvel til gæsterne var det tid til en velfortjent middagslur for Lillen og brudeparret. Det er vel en del af charmen ved at blive gift, mens man har et lille barn: At man kan være så heldig at have poser under øjnene på bryllupsdagen – ikke fordi man har sovet dårligt på grund af løbske nerver, men fordi der var nogen der hellere ville lege med bamser end at sove. Og så er det jo sådan det er.

Nu har vi altså været gift i en uge. Jeg synes ikke livet som gift adskiller sig væsentligt fra livet som kærester. Man skal fx stadig selv hente sine aftensnacks:

Søren: ”Kan du ikke lige hente vingummierne?”
Mig: ”Kan du ikke lige selv hente vingummierne?”
Søren: ”Åååårh det er da en dårlig kone jeg har fundet mig”

Jeg synes heller ikke at jeg kan mærke forskel på vores forhold, at vi er blevet tættere, er blevet mere sikre på hinanden eller dén slags. Det synes jeg ligesom vi fik ordnet en varm sensommerdag på Hvidovre Hospital for lidt over ni måneder siden. Dét at  blive forældre sammen var altså noget større og vildere end at blive gift. Dermed ikke sagt at det ikke er fantastisk at blive gift, for det er det! Jeg bliver simpelthen så glad hver gang jeg ser ringen på Sørens finger – også selvom han bliver ved med at fumle med den og kalde den ”my precioussss” med fæl Gollum-stemme.

Der er lidt over tre måneder til vi holder fest. Jeg var lidt nervøs for, om dén dag vi blev viet, ville blive lidt ”flad”, men det skulle jeg ikke være: Dagen var så dejlig, og jeg ville ønske, at jeg kunne gøre det igen. Det er perfekt at vi gemmer festen lidt. Det føles som om vi spreder det gode ud over flere omgange, og der er ro på til at nyde det hele. Nu skal vi til at kigge på drinks, finde en god menu, lave bordplan og tænke over, hvad for noget musik man bedst svinger træbenet til. Der bliver jo nødt til at være andet end Destinys Child og Beyonce tænker jeg… Eller hvad?

Rigtig god weekend <3

Billede327

9 thoughts on “Om af blive gift – tredje og sidste del”

 1. Kæmpe stort tillykke med brylluppet! Det lyder som en vidunderlig dag og sikke en god idé at sprede glæden og begivenhederne! Jeg har heller aldrig forstået at det skulle være større at bæive gift end at få et barn sammen – det var og er fantastisk at blive gift, men barnet har vi (desværre) stadig til gode at få sammen og jeg er sikker på, at det bliver endnu større!

  1. Kæmpe stort tak! Det er bestemt fantastisk at blive gift, men ja, barn er altså også større synes jeg. Gg jeg håber snart at der kommer et barn jeres vej 🙂

 2. De to ting kan ikke sammenlignes, de er fantastiske helt på deres egen måde. Men jeg er dog ikke sikker på, at ægteskabet i sig selv har gjort mig lykkeligere, og det har min søn helt klart. Så han vinder nok på det punkt:) Og tillykke med brylluppet – Skøn kjole! Min svigermor syede faktisk også min egen brudekjole. Shit et arbejde – men endte heldigvis godt 🙂

  1. Tusinde tak! Du har helt ret i at det er fantastisk på hver sin måde 🙂 Det er hyggeligt at få nogen tæt på til at sy kjolen, synes jeg – det er jeg glad for at jeg gjorde!

 3. Stort tillykke med brylluppet! Og pæn kjole! Det lyder også som en ret god dag, I havde. 😃
  Hvordan kan det egentlig være, at I har valgt at holde festen om tre måneder, og ikke på selve dagen for vielsen?

  1. Tak! Hm, det sted vi gerne ville holde festen, havde kun én ledig dato. For at det ikke skulle blive stressfyldt med vielse, oppyntning og borddækning og masser af gæster på samme dag valgte vi at dele det op. Vi ville også gerne have et forårsbryllup 🙂

 4. Beyoncé og Destiny’s child lyder rigtig fint Sof 🙂 Tror også de har lavet nok musik til at spille en aften og nat! Glæder mig!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *