Uncategorized

Om feriestemning, gode spørgsmål og nytår

Feriestemningen herhjemme er total, og det er så dejligt. Vi sover længe, tøffer rundt og laver ingenting andet end at tage en tur på biblioteket eller i Rema. Lillesøster trækker lige nu torsk i land på altanen, og på stuegulvet har der den sidste time været gang i en Duplo-zoologisk have – vi har besøg af vores overbo, Lillens børnehaveveninde, der endelig er kommet hjem efter en måneds juleferie i Zimbabwe. Vi er heldige at have ferie helt indtil den 6. januar, og jeg tænker at vi bl.a. skal bruge en feriedag på Nationalmuseet, og så er der én herhjemme, der virkelig gerne vil i biografen og se den nye Frost-film.

Forberedelserne til nytår er så småt gået i gang. Vi skal til fest hos vores underbo, der også har to små børn, så festen starter klokken 16 med hatte-værksted og bobler, klokken 17 bliver middagen serveret og så er der ellers fest med farvet lys, discokugle og Kaj & Andrea i højttalerne, helt indtil klokken bliver 20, ha! Vi (læs: Min mand) skal lave forret og dessert, og det bliver rejecocktail med avocadocreme, chili og mango og desserten er en klassisk cheesecake. Hovedretten er vist noget med hjemmelavet ravioli med tilbehør. Jeg glæder mig! Til maden, til rød læbestift og til at runde året fint af 💃🏼

Og så til noget helt andet: Inden jul fik jeg æren af at svare på en håndfuld gode spørgsmål om børneopdragelse og bloggeri hos Jesper, der har den meget velskrevne blog Den Gode Opdragelse.  Hvis I har lyst til at læse med, kan det gøres her.

Nu vil jeg vil poppe en grydefuld popcorn til de to 4-årige og begynde at skrive lidt på næste indlæg om bæredygtighed. Jeg tror det kommer til at handle om… menstruation? Eller måske en klimakærlig opskrift? Jeg har også et Malmö-skriv i baghovedet. Vi får se, hvad det bliver til.  I al fald vil jeg gerne uddele en kæmpestor virtuel krammer og sige GODT NYTÅR! Tusinde tak fordi I stadig læser med, og vi skrives ved på den anden side!

4 thoughts on “Om feriestemning, gode spørgsmål og nytår”

  1. Kære Sofie – Rigtig Godt Nytår til dig og dine! Det lyder som alletiders festlig aften I skal have imorgen 🙂 vi har lidt større børn, der i år skal have samme menu som de voksne, men ellers springer de rundt i et virvar af confetti kanoner, knaldperler og sodavand. Vi har også fordelt menuen og det er simpelthen så hyggeligt.
    Jeg håber på et Malmö skriv – for inspireret af dig hoppede jeg på toget for et par dage siden og blev tanket op på svensk jul, fika stop og en en enkelt korv med mos. Og det var top dejligt!
    De bedste ønsker for et skønt 2020

    1. Kære Mette
      Tak! Og i lige måde! Hvor lyder det dejligt, jeg håber du havde en god tur! Er der nogle steder, du kan anbefale?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *