Uncategorized

Om forkælelse og en tur på bordel

Jeg tror tit, at jeg har regnet Lillen ud – men hun ender altid med at tage røven på mig alligevel. I nat har min baby sovet 10 timer i streg (!), og jeg fik således lov til at sove en uafbrudt skønhedssøvn helt frem til 8.30. Det er forkælelse lige fra morgenstunden, og det fortsatte, da jeg efter at have fodret afkommet af, kunne sætte mig på cyklen og køre hen til en omgang thai-massage på Østerbro.

Jeg startede med at lægge mig på briksen i en slags ”bjørnen sover”-stilling. Massøren spurgte om jeg frøs – det gjorde jeg overhovedet ikke, men det er ikke videre komfortabelt at ligge ovenpå sådan et par spændte mælkebryster. Jeg fik et ekstra håndklæde under, og så gik hun ellers i gang med at ælte mine knudrede skuldre. Jeg lå og skar grimasser ned i briksen, og spjættede lidt med benene, for hun tog dælme fat! Jeg følte mig som en lettere øm og stor vandmand, da jeg cyklede hjem igen – helt blød og slatten.

Når jeg for tiden skal gøre noget godt for mig selv, så er det noget med at spise pommes frites med mayo eller lægge neglelak, så det var næsten lidt for meget sådan at ligge helt uforstyrret og lytte til afslappende musik. Men det var dejligt – faktisk burde alle nybagte mødre få sådan en omgang. Ikke alene er man en tung klods i mange måneder mens man laver et lille menneske, men man skal jo også bære rundt på det når det er ude i virkeligheden, og dén slags kan altså godt give ømme muskler.

Jeg fået virkelig meget thai-massage gennem tiden, men altid på rejser. Jeg vil næsten påstå, at jeg er blevet æltet igennem hele Sydøstasien. Senest var i foråret, hvor Søren og jeg rejse rundt i Thailand og Cambodia. Vi fik massage mange gange, og det var simpelthen så lækkert – prøv at forestille Jer at ligge i en lille pavillion på en strand og blive masseret til lyden af bølgeskvulp og klirrende strandskaller! Manner, that’s life! Dengang var jeg en lille smule gravid, så massørerne var altid smadder forsigtige. Så forsigtige at jeg ofte faldt i søvn.

DSC00914

Det er dog ikke kun dén slags idylliske omgivelser, jeg er blevet masseret i. For et par år siden rejste jeg rundt i Vietnam med min veninde Anne (der dengang havde kort hår og derfor blev tiltalt ’Sir’, til stor morskab for undertegnede!). Vi boede på et tidspunkt i udkanten af Ho Chi Min City, og ville have en omgang massage. Vi gik ind det første sted vi kom forbi, men der var noget, der var lidt sært: For det første stod der kun herresko udenfor, og for det andet sad der 25 smukke, unge kvinder linet op – alle i lårkort, høje hæle og med fuld skrald på makeuppen. Vi blev placeret på et par brikse, men tanken om, hvad der ellers foregik på de brikse (og hvornår de sidst var blevet vasket godt og grundigt) gjorde, at vi undskyldte os med at have glemt vores penge, og skyndte os ud. Det var altså min første (og forhåbentlig sidste) tur på bordel. I stedet fandt vi et rigtigt massagested. Desværre endte vi med at give personalet og de øvrige gæster grineflip, fordi det så så akavet ud, at deres 1.60 centimeter hev sådan nogle høje skandinaviske trunter rundt i alle (u)mulige stillinger.

Nu sidder jeg og drikker en kop varm kaffe, alt imens jeg dufter lidt funky af noget æterisk massageolie. Babyen sover, imponerende nok, noget mere. Senere kommer Sir Anne til middag. Det ER altså bare en dag fuld af forkælelse. Må mandagen være ligeså god ved Jer 🙂

3 thoughts on “Om forkælelse og en tur på bordel”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *