Uncategorized

Om måger, IKEA og manglende samarbejde

For dælen! Min baby ligger og sover ude på altanen, og for et par minutter siden kiggede jeg ud til hende. I samme øjeblik kom verdens største måge flyvende, og satte sig 25 cm. fra mit sovende afkom. Den lignede en albatros, og havde et hoved på størrelse med mit! Jeg fór op, med hjertet oppe i halsen, parat til at redde babyen. Heldigvis fløj fuckhovedet sin vej igen, men jøsses, hvor er der lidt for meget drama her i barselsboblen. Jeg brændte mig også næsten på kaffen. Dér hvor jeg boede før, faldt der en rotte fra taget ned i en barnevogn og bed den sovende baby, så det er altså ikke for sjov dette her!

Jeg har været virkelig meget vågen i nat. Projekt afvænning går ikke så godt, forstås. Hun sover ikke særlig godt i tremmesengen, og er svær at få til at falde i søvn. Måske skyldes det også, at der er lidt udfordringer i mave-regionen efter den lille dame er begyndt at spise grød. Lad os bare sige, at maven ikke samarbejder optimalt, og at der ikke er en retfærdig sammenhæng mellem pressearbejde og afkast.

Når man bliver nogens forældre, kan man godt blive optaget af nogle, for andre mennesker, voldsomt kedelige ting. Afføring er en af dem. Vi taler således utrolig meget om, hvordan status er i bleafdelingen i forhold til farve, intervaller, konsistens og lugt. Lige nu er der ikke rigtig noget, og så snakker vi om, hvor synd det er for hende. Der bliver madet med sveskemos. Der bliver drukket ekstra vand. Der bliver givet mave-massage. Enhver der har prøvet den slags bøvl ved jo, at det ikke er rart, og både Lillens mor og far venter spændt på forløsningen.

Jeg troede ellers lige at den var der i går. Forløsningen, altså. Vi var i IKEA for at købe en (temmelig uflatterende, i øvrigt) sengehimmel. Søren havde bestilt sådan cirka én af hver i deres kantine – kødboller med kartoffel og sovs. Pommes med ketchup. Råkost. Wraps med grøntsagsboller. Æblekage. Kanelsnegl. Og midt i fortæringen af herlighederne stirrede Lillen viljefast ned i bordet, holdt vejret og så meget, meget koncentreret ud. Moren og faren støttede håbefuldt projektet med opmuntrende kommentarer, optimering af sidestilling og så videre. Men lige meget hjalp det. Suk.

Jeg krydser fingere for, at det bliver snart. Indtil da vil jeg ønske Jer en dejlig onsdag med med snevejr, lind afføring og varm kaffe <3

8 thoughts on “Om måger, IKEA og manglende samarbejde”

  1. Med håbet om lind afføring til Lillen og natte-ro til hendes forældre, vil jeg blot takke for en fantastisk blog! Jeg elsker, når der er nyt her fra og jeg nyder hvert eneste indlæg. Tak for det og dig.

  2. Åh hvor vi kender det! Her har Mille lige haft 10 dage uden bonus i bleen. Det var godt nok hårdt – for forældrene, forstås. Mille var temmelig upåvirket, bortset fra måske 2 x 30 min med ondt i maven, men moren og faren var jo rystende espeløv det meste af tiden af rædsel over hvor slemt det kunne blive… Vi hepper på jer!

    1. Tak! 10 dage var godt nok længe – håber Mille er ovenpå igen, og at det bare går som smurt (#onkelhumor) 🙂

  3. Åh, den periode er min A også i lige nu. For hende hjælper det, at vi holder hende i skovskider-stilling, hvis du forstår? 🙂

    1. I get it! Og du kan tro jeg har holdt damen i skovskiderstilling i samarbejde med et “ja! Kom så! Du kan godt!” 🙂

  4. Har du prøvet med et kamille bad? Det skulle hjælpe:) en kande med 2/4 breve og så i badekaret hvor resten er alm. Vand:) der skulle ske løjer;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *