Uncategorized

Om rødvinsgebis og madkondom

Findes der noget bedre end at blive vækket sådan en tidlig Søndag morgen ved at blive kradset i dét der tynde hud under øjnene?

Det tror jeg, men man kan jo umuligt kan blive irriteret på sådan 75 cm buttet kærlighedsklump, der bare gerne vil leges og snakkes med. Jeg kunne dog godt have brugt et par timer ekstra under dynen, for  mor her var ude igår. Jeg drak vin sammen med min veninde Josefine, og det var skide hyggeligt. Tre timer senere, et blåt tandsæt og masse sladder (vist ret heldigt, at nabobordet ikke snakkede dansk) senere, var jeg tæt på at lægge panden på cafébordet og tage mig en lur. Jeg gjorde det dog ikke, men cyklede hjem i regnvejret. Foran mig slingrede en ung dame med en dåsebajer i den ene hånd. Hun havde taget konsekvensen af vanskelighederne ved at cykle i pencilskirt, og havde simpelthen taget det af –  og cyklede således gennem Vesterbro i bar røv og nylonstrømper. Friskt, synes jeg! Jeg følte mig dog meget mor-agtig, da jeg fik helt dårlige nerver af at se på, hvordan damen slingrede – og jeg kunne heller ikke lade være med at tænke på, at hun da virkelig måtte fryse bagdelen. Det føltes som hundrede år siden jeg selv daldrede rundt på jernhest på vej til fest, som jeg kørte dér i min cykelhjelm og havde det som om, at kl 23 var langt over min sengetid. Jeg har dog praktiseret det en del, det dér med at cykle med et halvt fadølsanlæg indenbords. Jeg har sågar haft fornøjelsen af et fatalt sammenstød med en parkeret (!) ambulance en sommernat på Istedgade. Jeg havde drukket så mange mojitos at jeg først lagde mærke til ambulancen, da den var 15 cm. fra mig og lavede et temmelig vildt styrt på cyklen. Redderen ville have mig med på skadestuen, men jeg forklarede hende “at jeg jo sssshhhku ud og dansssccchhee”, og derfor ikke havde tid til skadestuebesøg. Jeg var til gengæld på skadestuen dagen efter, fik forbundet håndleddet og følte mig som verdens største kegle. Mildt sagt.

Udover at have blå tænder og cykle i regnvejr har jeg brugt weekenden på at sy en masse babybukser, bage boller, danse i køkkenet med Lillen på armen, spise en ganske udmærket flæskestegssandwich med fritter, bruge penge i Magasin og gå tur med min lillesøster. Og så har jeg haft optur på over en ny dims, jeg har købt til mit afkom i Føtex. Det er en slags madkondom, der kan bruges, hvis babyen skal gnaske i noget, uden at kunne få små stykker af det galt i halsen. Smart, lidt fjollet og et kæmpe hit herhjemme. En helt igennem i orden weekend, med andre ord!

Må I få en dejlig søndag aften <3

weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *