Uncategorized

Om tak og en lettet tåge

Det var med lidt kriller i maven, at jeg trykkede ”udgiv” på det seneste indlæg. Jeg havde haft det til gennemlæsning hos ikke blot én eller to, men hos hele tre personer. Jeg ville være sikker på, at jeg havde formuleret mig klart nok, og at det var noget, man kunne udgive på en blog. Som Mette Marie skrev her for nogle dage siden, så må man forberede sig på at få nogle klask i måsen, blive dømt og at der er folk, der er uenige, når man skriver noget politisk på en blog. Men I tog helt vildt godt imod det. Det er blevet liket og delt på facebook, det er blevet det andet mest læste indlæg på bloggen og I har skrevet nogle skidegode kommentarer. Så tusinde tak for det!

Jeg synes egentlig det er vigtigt at man også taler/skriver om ting, der ”kradser” lidt. Dem, hvor man vover pelsen en lille smule. Det er jo dem kan få os til at sætte spørgsmålstegn eller tænke over noget. Derfor er det nok heller ikke sidste gang, jeg bevæger mig ud i den slags. Nu tør jeg i hvert fald godt, for jeg ved, at jeg har nogle seje og kloge læsere.

Apropos det der med at tænke, så kan jeg virkelig mærke, at ammehjernen er ved at komme i omdrejninger igen. Tågen er lettet! (Altså, jeg kan stadig ikke finde mine nøgler/mobil/pung og jeg glemmer, hvad jeg lige har sagt, men sådan har det altid været).  Jeg har en masse ideer til en masse spændende projekter – jeg kaster dem simpelthen af mig som svedperler på en varm sommerdag. Om nogle af dem nogensinde bliver realiseret aner jeg ikke, men det er rart at mærke, at der er plads til noget rotation oppe på øverste. Det er helt sikkert fordi jeg pludselig har tid på en anden måde, end jeg nogensinde har haft det før. Ikke at man svømmer i fritid, når man er på barsel, men det kræver ikke de store intellektuelle refleksioner at lege med en ranglekat. Og der er ikke nogle deadlines, jeg skal forholde mig til, møder, jeg skal skynde mig til eller to-do-lister, der skal krydses af. Det er virkelig rart.

Kan I have en dejlig weekend! Her står den på brunch, kaffedate, en tømmermands-ramt kæreste der lyder som en hæs Leonard Cohen, kokkerering af babymos (stakkels Lillen, jeg ville sgu nødig have pastinakmos til aftensmad) og så skal der lægges sidste hånd på invitationerne til brylluppet. Jeg er også blevet lovet en film-aften med Gummi-Tarzan og Orla Frøsnapper. Det kan kun blive godt.

lillen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *