Uncategorized

Om tarteletter, en totureret øreflip og pakkekalender. Ja mand, pakkekalender!

Jeg håber, at weekenden har været god over hele linjen!  Jeg har været til rytmik på det lokale bibliotek, spist tarteletter og gået ture på fælleden, der flotter sig i orange farver disse dage. Jeg har sagt de samme ting en million gange (for åbenbart er hørelsen meget selektiv når man er blevet 2 år) og jeg har lavet mig et hyggeligt lille hjemme-kontor i vores ekstra værelse. Jeg har bagt chokoladekage, været klistret til skærmen mens jeg så det nye afsnit af ’Herrens Veje’ på dr.dk. og så har Lillen ”klippet” mit hår med en lege-værktøjstang – en situation der på en eller anden måde resulterede i, at min øreflip blev mast til plukfisk. Så deeet….

Men jeg har også brugt weekenden på at pakke 24 gaver ind; en pakkekalender til Lillen! Jeg elsker pakkekalendre. Da jeg og min søster var små fik vi altid en lille gave hver dag i december, men det stoppede en dag hvor vi fik en hårbøjle i hver sin farve og skændte noget så frygteligt om, hvis der var pænest. Min mor syntes vi var nogle utaknemmelige skarn, og det havde hun jo for så vidt ret i. Jeg har ellers scoret mig en masse fede ting i pakkekalendre gennem årene – Spice Girls kort, en Pyrus-nissehue and whatnot. Og NU er det blevet min tur til at lave en kalender til mit hjemmelavede yndlings-menneske.

Jeg er ude i åndssvagt god tid med Lillens pakkekalender, fordi jeg har glædet mig sådan til at lave den. Jeg har gået og samlet pakkerne sammen til henover sommeren. Jeg har købt alle tingene på Reshopper eller loppemarkeder (altså ikke snacks, vel), så det har ikke været nogen særlig stor udskrivning men vældigt hyggeligt at finde på.  Lillen kommer til at pakke en dukke op, nogle træperler, dyr, hånddukker, bøger med den fedterøv til Alfons Åberg og alt muligt andet lækkert. Hvis man ikke kan overskue dét projekt så ved jeg at børnebutikken Heidi og Bjarne på Istedgade laver færdigpakkede kalendre af genbrugs-ting med temaer – fx kryb eller krea. De plejer at være eftertragtede, så det er en idé at være hurtigt ude.

Kan man godt snakke om jul i oktober? Jeg ved det ikke helt, men jeg tænkte at det kunne være at nogen kunne bruge ideén – og idag er der kun 46 dage til 1. december 😜

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *