Uncategorized

Op ad bakke

Generelt synes jeg, at jeg har det som blommen i et æg, men ikke lige idag.

Min baby sover ikke helt så godt som den plejer, så mor her har en klædelig omgang poser under øjnene. Jeg, poserne og Lillen har været hos lægen i dag. I morgen fylder damen 5 måneder, og derfor var det tid til vaccine. Hun havde fået en eftermiddags-tid hos lægen,men jeg Lillen ville gerne have det overstået, så mor her ringede til lægen i morges for at høre, om der var en tidligere tid. Jeg sad en halv time i telefonkø, til lyden af Christophers ”Tulips”. Det er altså lidt akavet at høre om undervognsbehandling, når man venter på at snakke med en lægesekretær ikke? Der var ikke nogen afbud, så vi måtte vente. Og det gjorde vi så.

Det haglede på vej derind. Ved Hovedbanen mødte jeg to unge mænd, der havde bestilt en taxa. Da taxaen trillede op foran dem, viftede de den væk og råbte på et noget ubehjælpsomt engelsk: ”No no, this is perker-fri zone! No Muslim!”. Jeg havde sådan lyst til at give taxachaufføren et kram fortælle de to idioter et alvorsord eller to, men de lignede mildt sagt nogen, der var klar til at slå en proper næve, så jeg turde simpelthen ikke.

Det var smadder koldt, og da vi nåede frem føltes det som om mit ansigt var frosset fast (lidt ligesom Chandler i Venners hånd, efter han har spillet for meget arkadespil). Hun klarede stikket flot, Lillen. Men det det dér skrig, der kommer efter stikket, går altså lige i hjertet. Stakkels tykke, bløde babylår.

Da vi kom hjem igen gik Lillen omkuld, og jeg lavede mig en kop kaffe og satte tænderne i et stykke banankage. Efter den første bid vågnede Lillen, kaffen blev kold og jeg fandt et hår i kagen.  Nu er jeg i gang med at mentalforberede mig på en lang nat med feberramt baby.

Op ad bakke, altså.

IMG_0420

PS: Hvis man lyster, så er man meget velkommen til at følge bloggen på Facebook her og på instagram via @sofieude.dk!

2 thoughts on “Op ad bakke”

  1. Åh, stakkels dig og Lillen 🙁 Min søn skal have sin 3 mdrs vaccination i morgen og jeg gruer også noget for det. Både selve stikket og det efterfølgende skrig fra lillemanden, men også hans reaktion derefter.. Alt er bare lidt hårdere, når man ikke får sin nattesøvn..

    (Og fuck, nogle idioter på taxa-jagt! Sådanne typer er fandneme op ad bakke!)

    1. Hun tog det nu i ret stiv arm den lille dame – ingen natteroderi her 🙂 Held og lykke i morgen! Jeg håber det kommer til at gå godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *