Uncategorized

Opskrift: Babymuffins

Jeg er ikke særlig tjekket når det kommer til to-go-venlige babysnacks. En smoothie og nogle majs-baby-chips er fast inventar i min taske, men jo større den lille dame bliver, jo mere brændstof kræver det at holde hende kørende. Jeg har prøvet at rende rundt med en mast avocado i tasken eller en lunken og lugtende leverpostejsmad. Men det er slut nu, for jeg har fundet noget meget smartere: Babymuffins!

Forleden bagte jeg to forskellige portioner, og jeg synes de blev alletiders – svampede og gumme-venlige. Lillen godkendte også! Opskriften er til cirka 15 små:

Grundopskrift
:

2 æg

1 tsk. Bagepulver

1,5 dl. Hvedemel

½ dl. Grovmel eller havregryn

½ dl. Olie

3 spsk. Mælk

Den grønne:

½ rød peberfrugt

¼ squash

1 dl majs

(Jeg tror også at en håndfuld revet ost ville være frækt her, hvis man er til den slags)

Den søde:

2 små bananer

2 æbler

Tænd ovnen på 175 grader. Hak eller riv grøntsagerne/frugten fint. Bland mel og bagepulver først, og mix det så med resten af ingredienserne. Bages i 15-20 minutter. Et voila! Jeg tænker egentlig at man kan køre sådan lidt tøm-køleskabet på dem, for jeg tror også at fx pastinak og ærter ville egne sig godt, eller måske blåbær og pære?

Ha en dejlig weekend <3

Muffin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *