Uncategorized

Ovenpå

Nu jinxer jeg det sikkert, men jeg siger det alligevel: Jeg har verdens nemmeste baby! Hun er så glad, og spjætter helt vildt med de tykke lemmer af begejstring over næsten alting. Hun elsker sit legetæppe, hvor den svært lalleglade stof-sol bliver grint af og snakket med. Om natten babysnorker hun i slyngevuggen 5-8 timer i træk. Mor her er altså veludhvilet, har neglelak på, nyvasket hår og er generelt ovenpå!

Det betyder, at der er tid og overskud til alt det sjove. Vi to damer har således været på shopping. Jeg har købt noget dejligt løst, og noget bling til ørene. Lillen har købt noget varmt til lurene på altanen, og noget pænt til juletiden (ikke at hun skal til julefrokost på jobbet eller noget, men derfor kan man jo godt se flot ud alligevel).

Vi har også hængt en masse ud med andre damer. Både mine ’gamle’ veninder, og de nye fra mødregruppen. Jeg var temmelig spændt på, om mødregruppen var sådan en samling spelt-fanatikere, der konkurrerede i hjemmebag og dyrt børnetøj. Det er det heldigvis overhovedet ikke; der er fx én der gerne vil tabe sig men elsker chips med cheese & onion smag for meget, og én der synes, at hendes baby ligner nogen fra eksorcisten når han gylper. De drikker ligeså meget kaffe som mig og snakker lige så meget som mig. Og så er det dejligt at have nogle at gå i Frederiksberg Have med, mens alle andre går på arbejde. Jeg har sagt det før, men tænk at få penge for at hygge sig så meget!

Vi er lige kommet til Fredericia. Der lugtede fælt i bilen hele vejen, fordi nogen (læs: mig) havde trådt i en kæmpestor lort. Det var en dejlig tur. Selvom Tuborgs Nissepiger indtager diskotek One senere, er det nok mere noget med sofa og svigerfars gulerodskage, der står på menuen for undertegnede. Jeg håber også, I får en fantastisk dejlig weekend.

sof2

6 thoughts on “Ovenpå”

  1. Wauw, 5-8 timers søvn i streg!! Håber det er mig snart. Hvornår begyndte hun på sådan noget dejligt noget? 🙂 (Har ikke vasket hår i en uge nu – det skal SÅ meget ske i morgen, nu hvor manden har weekend)

    1. Årh jeg håber du fik et lækkert bad og et rent garn! Hm jeg tror det startede da hun var en måned til halvanden gammel…. Håber også, at du snart får en lang, sammenhængende nattesøvn 🙂

  2. Åh, Lillen måtte gerne lige lære min 8 måneders frøken et par sovetricks eller 3. For tiden skal vi helst lige sige hej til hinanden hver 2. time natten igennem, og den kroniske træthed klæder mig ikke super godt…
    God weekend til jer! 🙂

    1. Jøsses, jeg føler med dig! Nu har poser under øjnene vist aldrig været fashion, men jeg er sikker på, at du bærer det godt! Og så krydser jeg fingre for, at frøkenen snart tager sig en 8-timers skraver 🙂 Go aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *