Uncategorized

Pæne ord og pæne jeans

I går var Lillen og jeg ude og cruise. Det var gråvejr, og gaderne var ret tomme – bortset fra andre damer med barnevogn, stamgæsterne på Mændenes Hjem og de kreative typer, der ikke har faste arbejdstider, men kan sidde og dingle den af på Bang og Jensen til langt op af formiddagen. Så var det, at min telefon begyndte at komme med beskeder om, at jeg havde fået en pæn portion nye følgere på både Instagram og Bloglovin’. Jeg opdagede hvorfor, da jeg så et post fra Moderskaberier, med nogle meget fine ord om siden her. Og jeg blev så glad, at jeg næsten lavede en lille glædesdans midt på Istedgade. Det samme skete for nogle uger siden, da Ditte K sendte en anbefaling min vej. Og da jeg i nat sad med en halvsovende baby knappet til yveret og opdagede, at Sneglcille var begyndt at følge mig på Instagram var det ligesom prikken over i’et (okay, nu lyder jeg som en 14-årig, der har fået et like fra Christopher, men you get the point). Det er nemlig mine 3 yndlings-blogs; Moderskaberier fordi jeg griner hver eneste gang hun poster noget, Ditte K fordi hun skriver så fint og eftertænksomt og Sneglcille, fordi hun er herlig og hendes historie med hendes mand er så sød. For et halv års tid siden sad jeg faktisk her, spiste pomfritter og læste hele hendes blog fra ende til anden (oh yes!):

DSC00922

Nu sidder jeg hjemme i sengen. Jeg har placeret mig oveni i en lille plet af babytis og/eller gylp – man bliver temmelig immun overfor den slags. Jeg drikker kaffe, der er sort som synden, fordi der ikke er mere mælk. Overvejede et kort øjeblik selv at donere et skvat mælk, men blev enig med mig selv om, at det alligevel ikke lige var sagen. Jeg har en baby liggende i slyngevuggen ved siden af mig, der fører lange samtaler med sig selv i søvne. Gad godt vide, hvad hun snakker om.

Jeg er lige kommet til at klikke jeans med svaj forneden hjem. Når jeg ikke rigtig kan gå i butikker, må butikkerne jo komme til mig 😉 Jeg kan ikke lade være med at tænke på, da jeg og min veninde som 13-årige var til Sankt Hans og snakkede om, at vi aldrig ville gå i smalle bukser, fordi vores fødder ville se store ud. Dengang købte jeg alt mit tøj i Taxi på strøget, og det hele var i pangfarver og det fineste akryl. Hvis nogen havde spurgt mig for 2 år siden, ville jeg sige, at jeg aldrig ville gå i bukser med svaj. Pointen er, at man aldrig skal sige aldrig –  og så ellers krydse fingre for, at min barsels-numse tager sig godt ud i et par stramme jeans. Har også bestilt nogle ’mom-jeans’, og der får man vist en grim numse uanset hvad, så der burde jeg i hvert fald være home safe!

bukser

(Blå jeans // Sorte Jeans )

Sørens barsel slutter om lidt, så vi udnytter dagene til fulde. I går var vi på en lille picnic på Kastrup Havn med burgere fra Café Alma på Islands Brygge. De er helt åndssvagt gode, så hvis I kommer på de kanter, så er det altså værd at slå vejen forbi! Det var skide hyggeligt, indtil der var nogen der ikke gad ligge i barnevognen mere, og derfor stak i et ordentligt hyl. I dag skal vi en tur ud til Damhussøen eller i Hareskoven…  Men først skal jeg ned og hente noget mælk til kaffen 🙂

3 thoughts on “Pæne ord og pæne jeans”

  1. Tak for de søde ord retur. Det var dog overvældende! Kunne ikke lige gennemskue, hvor min håndfuld nye følgere kom fra… Mon cirklen bliver ved, hvis vi fortsætter sådan her? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *