Uncategorized

Pizza og poser under øjnene

Jøsses, jeg har sovet noget der ligner 5 minutter i nat! Lillen virker til at synes, at man kan sove, når man bliver teenager. Det er hendes forældre ikke helt enige i. Mine poser under øjnene er derfor ret imponerende i dag, hvis jeg selv skal sige det.

Vi skulle tidligt op, fordi vi skulle på besøg i en vuggestue og til 5-ugers undersøgelse hos lægen, for at tjekke reflekser og lytte på lungerne (altså Lillens, ikke mine). Derfor var der kun én rigtig ting at gøre: Masser af kaffe og chokomüsli til morgenmad – I ved, den lede med store chokoladestykker i. Og masser af mascara… Og så en højsnegl med chokolade på vej hjem. Til gengæld skinnede efterårssolen over byen, og så var det jo svært ikke at være i strålende humør!

210915

Der er ellers sket store ting (altså, alt er jo relativt) her på matriklen. Som jeg viste på instagram (@sofieude.dk) kunne vi i onsdags fejre, at vi har holdt den lille rullepølse i live i 4 uger. Lillen valgte, at dagen skulle markeres med pizza på Falkonér Allé, og det syntes jeg faktisk var en strålende idé. Damen insisterede dog på at sidde med til bords, hvilket jo egentlig var fair nok, men det var også temmelig svært for undertegnede at spise en højtbelagt nummer 34 med én hånd. Derfor blev fødselaren fint pyntet med parmesanflager og rucola…

pizza

Der var i øvrigt en temmelig tandløs mand, der stoppede Søren på vejen. Manden smækkede et billede af en livgarder op i hovedet på Søren, og følgende dialog udspillede sig:

Mand: Vil du støtte livgarden?

Søren: Øh, nej…

Mand: Trak du frinummer?

Søren: Ja?

Mand: TØSEDRENG!

Gad vide om man overhovedet kan støtte livgarden? Kan man få en sponsor-garder, lidt ligesom hos Børnefonden?

Nå, jeg skal bruge aftenen på at drikke mere kaffe og se ‘Norskov’ på TV-2. Er jeg den eneste der synes, at Thomas Levin er et uforskammet pænt stykke mandfolk? Kan I have en rigtig dejlig aften 🙂

 

2 thoughts on “Pizza og poser under øjnene”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *