Uncategorized

Røvhuller på vinger

Jeg har haft et par lidt mærkeligt døgn, der på én eller anden måde har været styret af dyr. Nogle frygteligt irriterende, bevingede røvhuller.

Igår havde jeg sådan en morgen, hvor lejligheden lignede noget fra Biggest Hoarders på kanal 4 (altså uden kattetis og lig-lugt ikke?) og jeg mødte ind på arbejde med babysnot på bukserne, eyeliner men ingen mascara på øjnene og kun halvdelen af gebisset var blevet børstet. Jeg nåede at rode lidt rundt i min mail og drikke et par kopper stærk kaffe, og så ringede vuggestuen. Gisp! Dén slags opkald, der får småbørnsforældres hjerte til at hoppe direkte op i halsen. Lillen var blevet stukket. Af en #”%#&! hveps. På halsen, brystet og hånden. Og pædagogerne turde ikke tage ansvaret for hende, mens hun skulle sove lur – forståeligt nok. Jeg var ude af kontoret 20 sekunder senere :

Idag har jeg brugt det meste af dagen på at smide for cirka 300.000 kroner frø, nødder, korn og mel ud. Vi har nemlig fået kæledyr i køkkenet, ganske ufrivilligt. Møl. Nu ligner køkkenskabene nogen, der hører til på et kollegie – sidst på måneden. Men altså, man kan vel også klare sig på nogle dåser makrel, en pakke rosiner og noget tykmælk, ikke?

I morgen vil jeg gerne frabede mig at nogen former for dyr sætter dagsordenen – og hvis det går som ønsket, så vender jeg tilbage med en frisk omgang Venindebogen. Nu har jeg plantet luksuslegemet i sofaen, har spist både snickers og marcipanbrød og selvom lejligheden stadig ligner noget der er løgn, så rykker jeg mig ikke ud af flækken de næste par timer.

Go’ aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *