Uncategorized

Romantik på tredje

I morges efterlyste værterne på P3´s morgenradio folk, der havde haft nogle virkelig kedelige valentins-dage. Jeg ringede ikke ind, men det kunne jeg godt have gjort: For to år siden fejrede jeg (ikke) dagen med hovedrengøring i køkkenet i selskab med min mor, en bule på maven og en masse Ajax. Søren var ude og drikke øller med hans ven. Sidste år gik jeg vist rundt i joggingbukser, drak kold kaffe og gjorde mit bedste for at holde live i verdens bedste 6 måneder gamle kødklump. Og i år?

I år har jeg fået overrakt en flaske eddikesyre af Søren med følgende ord: “Glædelig Valentines, skattebasse! Så har du lidt til elkedelen!”.

Jeg har dog fejret dagen en lille smule, sådan helt alene. Jeg har arbejdet hjemme idag, og inden jeg hentede Lillen spiste jeg verdens bedste og tungeste fastelavnsbolle. Jeg er stadig helt oppustet og småkvalm, men den var det hele værd! Det er vel også en slags kærlighed, der fortjener lidt opmærksomhed… Kærlighed til mandelcreme og kardemomme:

bolle

Lillen var til gengæld ikke i et særligt kærligt humør da jeg hentede hende, så på vej hjem fik Dukke Poul-Erik noget lettere uforståelig skældud,  Lillen insisterede på at blive båret på trods af to ganske velfungerende ben og der skete en regulær nedsmeltning da den gynge, vi går forbi på vej hjem, var optaget af et andet barn! Heldigvis var der god stemning igen efter en omgang æblegrød, smagsprøver på modellervoks og lidt boldspil i stuen.

Mens elkedelen afkalker er der romantisk film fodbold i fjernsynet, og mor her har bygget hule i sofaen. Søren sidder i fodenden, Lillen sover tungt og jeg glæder mig til at se det næste afsnit af Gift ved Første Blik lige om lidt.  Lejligheden er ryddet op, jeg har købt en ny telefon og dertilhørende glimmer-cover og vintersolen har skinnet så smukt hele dagen. Jeg har det fandenfisemig dejligt, selvom der ikke er hverken hjerteformede romkugler, lummert lingeri eller blomsterbuketter heroppe under skråvæggene på tredje sal 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *