Uncategorized

Siden sidst har jeg…

… fået børnesår. Ja. Og ad.

… været en tur i Malmø for at tanke op på chokladbollar (en slags fantastisk forvokset havregryns-kugle), svensk ost og Marabou med salte mandler. Jeg har sovet i den blødeste hotelseng og spist friske vafler med flødeskum og nutella til morgenmad, og så har jeg købt en fantastisk genbrugskjole i knaldrød med kæmpestore skuldre samt et perfekt sæt nattøj til Lillen med svensk jule-bagværk på.

… lavet aftensmad idag. Det bestod i at koge kartofler til kartoffelmos og lune en omgang færdige “kødboller” fra Astrid og Aporna, og det endte med, at noget blev brændt grundigt på, og noget blev udliciteret i ren frustration. Kanonkugler med kartoffelmos – hvis I vil have en opskrift, så siger I bare til 😬

… haft besøg af Sørens familie. Vi har lavet halloween-græskar – og lavet græskarkage og græskarboller af indmaden. Og vi har gået tur på fælleden (eller, jeg og Lillen gik med de første 250 meter, og så var der nogen der blev nødt til at vende om og gå hjem fordi der var nogen der overhovedet ikke hørte efter hvad der blev sagt), og cyklet gennem København i eftermiddagssolen. Vi har også danset stop-dans til Marcus og Martinus, og helt ærligt, så bløder mine ører stadig en lille smule. Næ, dengang mor her var ung var det Spice Girls og Westlife der hittede, og dét kunne altså noget!

… fået at vide af mit afkom, at ”mor er en tyksak”. Det kommer endda fra én, der har bukserne siddende under maven.

… været i biografen og set ”Gud taler ud”. Aldrig har jeg set Søren Malling så ucharmerende, og aldrig har jeg været så små-forelsket i Lisa Nilsson.  Jeg brugte 100 kroner på popcorn og en liter sodavand, så jeg blev faktisk nødt til at sætte mine bukser under strutmaven da jeg cyklede hjem. Såeh.

… haft sangteksten ”af sted, af sted til genbrugsstationen” på hjernen hele dagen, fordi jeg så Gurli Gris i morges, og dér skulle de hen og aflevere flasker og aviser.

… prøvet at overtale den anden voksne her på matriklen til at tage på camping-ferie med telt, fælles-bad og mad over bål. Manden tror vist ikke rigtig på at der findes en frilufts-Sofie indeni, der gerne vil ud, men for dælen hvor kunne det være hyggeligt med fugtig soveposer, en duft af snobrød og ingen wi-fi. Dog minus edderkopper og andet kryb.

… fået raget et eller andet virus-halløj til mig, og har derfor brugt dagen i blødt tøj og uglet hår. Men jeg er aldrig så syg, at jeg ikke kan spise bridge-blanding, ha!

… købt nye, fine støvler. Jeg glæder mig sådan til at bruge dem, når jeg er færdig med at være en huleboer i sutsko.

… set ”Landmand søger Kærlighed” og jeg kan ikke lade være med at tænke på, om jeg er den eneste der har lagt mærke til at der er en vis lighed mellem den søde Danni fra det nordjyske og manden i Frode Får? Ja?

 

3 thoughts on “Siden sidst har jeg…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *