Uncategorized

Situationer fra sygelejet

👉🏼 “Mor du skal lave bananpandekager, fordi jeg er lidt syg… LAV DEM NU!”. Når man er syg kan man åbenbart ikke spise andet end bananpandekager, pizza, pebernødder og chokolade. En ret boss menu, synes jeg.

👉🏼 “Nissen har ikke været her” sagde den skuffede 3-årige, mens hun stak armen laaaangt ned i julesokken. “Jeg tror bare han sover længe” sagde den glemsomme mor, mens hun drak morgenkaffen. 

👉🏼 “Pfffff”. Lyden af et punkteret barnevogns-dæk dén dag, min mor kom for at hjælpe med førstearvingen, så jeg kunne komme ud og få frisk luft for første gang i 4 dage. Det blev en overskuelig gåtur.

👉🏼 ”Altså kan du godt finde på at gå udenfor sådan dér?” spurgte min lillesøster, da hun så mig i løbebukser, mælkeplettet trøje og en af Lillens hårsløjfer i det småfedtet pandehår. Svaret er ja.

👉🏼 “Mooooooaaaaaar! JEG HAR SNOT” råber den ukampdygtiggjorte 100 gange i timen, selvom hendes ben ellers fint kan fragte hende hen til køkkenrullen og tilbage igen. Mor her har nok gået de anbefalede 10.000 skridt om dagen…. fordi snot og bananpandekager.

👉🏼 “Hvad?” siger damen. Hele tiden. Snotten har sat sig på hørelsen, så det føles lidt som at have en lille, næsten-døv gammel dame gående herhjeme. Der er således også skruet godt op for lyden på Ramasjang.

👉🏼 “Et barn!” var svaret, da vi legede med dukkehus og jeg spurgte, hvad vi skulle lege, at bedstefaren havde skudt på sin jagt…. øhm, nej. 

👉🏼 “Hej skat, har du været sød idag? Så får du en slikkepind. Du må også få to” sagde pizzamanden tidligere her til aften. Ret børnelokkeragtigt alligevel, men nu har han fået en ny bedste ven her på første til venstre. Alt kan jo købes til den rette pris, som man siger. 

(Billedet øverst er fra et par uger inden det hele endte i snot, og illustrerer fint mit liv lige nu #JeSuisJuleÆsletMor)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *