Uncategorized

Snot, Lionel Richie og (jule)fred

Kender I de dér typer, hvor man får lyst til at sige ”luk munden” fordi de går rundt og ser smådumme og måbende ud? Sådan én er jeg for tiden. Jeg kan nemlig ikke trække vejret gennem næsen fordi den er stoppet til med snot #MILF.

Lillen blev også ringet hjem i dag med feber. Damen  ville helst spendere eftermiddagen på skødet af undertegnede, mens hun kørte halverede vindruer ned i løgnhalsen. Til dét brugte hun en lille gaffel, og halvvejs gennem skålen med vindruer kaldede hun gaflen ind i panden på mig. Det betyder, at jeg nu render rundt med et sår i panden. På den lyse side ramte hun ikke øjet – 4 cm. sydligere og der havde været bingo. Vi har også brugt eftermiddagen på at kaste med DUPLO, læse ”Malle skal sove” (kun den første og sidste side . Som altid) og så har Lillen fundet ud af at tage sin lille, buttede fod op til øret og sige ”hallo” på  bedste Lionel Richie-facon. Det er altså nogle mærkelige ting man kan blive stolt over, når man er nogens mor.

badefis

Vi har spist risengrød til aftensmad og julehjerte til dessert, og nu sover husets mindste medlem mens de to andre sidder i sofaen og hhv. ser dum ud med et sår i panden og på bedste gammelmands-manér tjekker fodboldresultater på tekst-tv.

Roen har med andre ord sænket sig her på tredje sal. Jeg var tæt på at skrive julefreden, men det er vist stadig liiidt for tidligt 🙂

3 thoughts on “Snot, Lionel Richie og (jule)fred”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *