Uncategorized

Sofadag og serieanbefaling

Da jeg vågnede igår tænkte jeg, at jeg godt kunne bruge en sofa-dag. Det har været en virkelig god weekend med cirkus, legepladsbesøg, vandkamp i gården og frokost på Nørrebro – men der har været knald på, og jeg trængte til at lave så lidt som muligt. Og sådan blev det.  I løbet af morgenen fik Lillesøster nemlig feber, og ville kun sidde på mig og sove – og selvom årsagen til sofadagen var ret kedelig, så var det nu ret hyggeligt at putte sammen. Jeg nød at sidde med den lille, varme, buttede krop på min og lytte til den tunge vejrtrækning. Det er ikke så tit hun sidder stille længere – vi kalder hende pille-, rode- og rage-formanden herhjemme, fordi de små fingre er på opdagelse overalt og hele tiden. Jeg begyndte at blive lidt presset da termometeret viste 39,6, men temperaturen dalede heldigvis igen over middag.

Udover at sidde i sofaen og hente sodavandsis til patienten, brugte jeg dagen på at se hele sæson 3 af Designated Survivor på Netflix. Det er min yndlingsserie af to årsager:

1: Den er spændende, men ikke creepy. Jeg har slet ikke nervesystemet til at se serier som A Handmaids Tale eller Chernobyl, men her er det mere sådan noget med politiske “dilemmaer” og romantik, og det ligger jeg altså ikke søvnløs over.

2: Anden og måske vigtigste grund (ha!) er, at der er to mennesker, der helt uafhængigt af hinanden har sagt, at jeg ligner præsidentfruen. Smukke, smukke Natascha McElhone. Jeg ved ikke om hun også har kyllingehår i tindingerne og karrysild på kjolen, ligesom undertegnede har i skrivende stund, men sådan en sammenligning er da rar at tænke på, når serien ruller over skærmen. Der er i øvrigt virkelig pæne mennesker med i den serie – prøv selv at google Adan Canto (*savle savle*) og Italia Ricci.

Idag er Lillesøster klattet men feberfri, så det har vi fejret med en tur i Bilka for at købe havremælk, ost og gulerødder. Midt i mejeriafdelingen hældte Lillesøster en hel juicebrik med æblejuice udover sig selv og klapvognen, og i køen til kassen fik hun sig en ny ven, da en ældre dame syntes hun var nuttet. Men må jeg lige spørge om noget: Hvorfor er det at folk altid råbe-snakker til babyer? Det er jo ikke fordi de hører dårligere, bare fordi deres ører er små? 

Vi trillede hjem og Lillesøster fik et bad, mens jeg sad på toilettet ved siden af og spiste en dårlig færdig-salat fra Bilka (ja, det ER glamourøst at ligne præsidentfruen). Nu er det lur-tid, og jeg havde egentlig tænkt at ordne vasketøj og lave dej til boller men… jeg gider ikke rigtig. So be it. Vi skal begge to lige op i omdrejninger igen. 

God tirsdag 👋🏼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *