Uncategorized

”Sofie! Er det dig der har brækket dig i sengen i nat?”

I søndags var Søren i gang med at putte Lillen i soveværelset, da han kaldte med lettere panisk toneleje: ”Sofie! Er det dig der har brækket dig i sengen i nat?”. Det var det ikke – det var Lillen der havde spist for meget banan. Men det kunne godt have været mig, for i lørdags blev jeg overrasket af konfetti, flag og 11 af mine bedste venner, da jeg låste døren op med favnen fuld af toiletpapir efter en tur i Irma. P.o.l.t.e.r.a.b.e.n.d!

Det var sådan en dejlig dag. Det var varm og solrigt, og mine venner havde lavet et kæmpe brunchbord. Efter at have spist kanelsnurrer og drukket bobler cyklede vi ned til Creative Space på Gammel Kongevej. Fordi jeg var så nørdet cool at bruge en god del af min ungdom på ungdomsskolens porcelænsmalingshold, skulle vi male på porcelæn. Vi fik hver vores skål og et glas champagne, og så kunne vi gå amok i farver og mønstre. Det var så hyggeligt, og jeg glæder mig til at spise morgenmad af verdens mest farvestrålende og umage skåle (og især tak til Tim for at lave en kombi af svampemalet hav-tema og cigaretskod).

Efterfølgende var der kagebord med 11 forskellige slags kager og kolde øller i min venindes gård på Nørrebro. Der var en fantastisk men lettere tåkrummende quiz, hvor to hold skiftedes til at fortælle én rigtig og én opdigtet historie om undertegnede, og modsatte hold skulle gætte den rigtige. Jøsses, mange af tingene havde jeg fortrængt…. altså, jeg er  taknemmelig for at de gider være venner med mig trods alt 🙂

Efterfølgende spiste vi burger og drak fadøl på Haché og rundede aftenen af med cocktails på Bar Next Door.

Det var helt, helt perfekt. Da de sørgelige rester cyklede hjem langs søerne prøvede jeg at overtale de andre til at gå på værtshus. Det lykkedes ikke, men det var vist også meget godt – så havde jeg nok haft det endnu værre end jeg allerede havde det i søndags: Jeg var træt, og i min mave skvulpede en uskøn blanding af pizzaslice, panodiler og kakaomælk rundt. Lillen powernappede sig igennem dagen og ville ikke spise andet end makrelmadder, alt imens regnskyerne lå tungt over Vesterbro.

Men det var jo det hele værd. Og nu glæder jeg mig endnu mere til bryllupsfesten om et par uger – jeg vidste det godt i forvejen, men jeg blev mindet om det i lørdags: Mine venner er nemlig BOMBEN!

poltersof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *