Uncategorized

Sofie Udes store TV-guide

Selvom jeg har en masse blogtekster, der cirkulerer i mit hoved, får jeg dem simpelthen ikke skrevet ned. Det skyldes to ting: For det første har babyen lært at gå, og det betyder altså, at freden for alvor er forbi. Den lille dame tømmer potteplanterne for jord, finder storesøsters tuscher og tegner på vægge, lamper og borde, hun putter legetøj i toilettet, hiver toiletpapir af rullen og når jeg støvsuger, kaster hun mad efter støvsugeren, som var den en familiehund. For det andet bruger jeg mine aftener på at se TV. Simpelthen. Efteråret er dér, alt det gode fjernsyn kommer, og jeg elsker det. Jeg synes det er skønt at sidde med min dyne i sofaen, en pakke bridgeblanding i slikskålen og se fjernsyn #CarpeDiem. Heldigvis går dén beskæftigelse meget smukt hånd i hånd med livet som småbørnsmor – jeg er jo alligevel ikke ude og drikke et spontant glas vin eller noget, med mindre det er på min nabos terasse.

”Jamen Sofie, hvad kan du anbefale?” Spørger I sikkert (altså, det ved jeg godt at I ikke spørger om, men det er jo min blog, så…). Og her kommer det! Sofie Ude’s store TV-guide:

Mandag troede jeg, at jeg skulle bruge på at se ”DNA” på TV2, men første afsnit var virkelig ikke særlig godt. Til gengæld kommer der ”Kender Du Typen”, og det er aldrig skidt.

Tirsdag kommer der ”Landmand Søger Kærlighed” på TV2. Jeg har set med i mange år, og jeg *elsker* at følge med, når landmændene – unge, gamle, generte, snakkende, uerfarne og fraskilte – skal finde deres nye kærlighed mellem brevene i værtens postsæk. Der er dating, tårer, kys og indimellem tåkrummende akavethed, alt sammen med en kulisse bestående af kornmarker, blå himmel og køer.

Onsdag står den på ”Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed” på TV2. Også et koncept, der har været på sendefladen i mange år, men det holder altså stadig. To familier skal have hjælp til at finde drømmeboligen indenfor deres budget, og man er smukt underholdt mens man bliver klogere på kvadratmeterpriser i Taastrup og Brønderslev, bærende vægge og energimærker.

Torsdag er selvfølgelig reserveret til ”Gift Ved Første Blik”. Juhu! Jeg tror ikke der er nogen, der ikke ved hvad programmet handler om (ellers er titlen et ret godt hint), og det er simpelthen så godt. Åh, hvor jeg syntes det var synd for Luna i seneste afsnit. Har vi egentlig ikke alle været Luna? #JesuisLuna. Er man vild med programmet, bør man også lytte til podcasten ”I røven af: Gift ved første blik”, der har deltagerne og eksperterne med i studiet, hvor afsnittene virkelig nørdes.

Streaming: På DR.DK ligger to programmer, jeg gerne vil anbefale. Det ene er ”Mormor På Mandejagt” der handler om en håndfuld damer i deres bedste alder, der gerne vil finde kærligheden. De er underholdende, herlige og sjove – min absolutte yndlingsscene er dér, hvor Bente fra Fyn cruiser rundt i Odense med et båthorn, for at dytte af de flotte mænd, og jeg spørger mig selv, hvorfor jeg aldrig nogensinde har overvejet dét.
Det andet er ”Sex med Maja”, hvor Maja, der er kunststuderende og i starten af tyverne, udfordrer den måde, vi tænker og taler om sex og køn på.
Derudover har jeg på fornemmelsen, at ”Koden Til Kærlighed” også ville være lige noget for mig, men jeg har endnu ikke fået set det.
På TV2 Play ligger programmet ”Det Roder”, der handler om oprydning. En ekspert hjælper folk, der er druknet i ting, med at få ryddet op. Det er ikke sådan at jeg sidder ude på stolekanten i spænding, men jeg er fint underholdt.

God TV-kigning, og kommentarfeltet er selvfølgelig åbent for flere anbefalinger! 📺💕

4 thoughts on “Sofie Udes store TV-guide”

  1. Vi kan kun streame DR, men halleluja for et efterår! Jeg ELSKER mormor på mandejagt <3 og nu du er vild med GVFB kan jeg kun anbefale "Kode til kærlighed". Derudover er der jo "tillykke, I skal have trillinger" og ikke mindst "Udkantsmæglerne". Sidstnævnte ligger der tre sæsoner klar til streaming. Fantastisk underholdning med tilpas mængde tåkrummende ejendomsmægler/farhumor. Og så er der jo den store bagedyst. Så meget godt tv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *