Uncategorized

Sommerplaner

Vi er tilbage på Amager efter 4 dage i det jyske. Her er overskyet, køleskabet er tomt, vaskemaskinen kører tredje omgang siden middag, Lillen er lige faldet i søvn og alt er lige som det skal være.

Vi har halvanden uges ferie foran os (YES!), og jeg tænker at…

… vi skal en tur i Kongens Have og se marionet-teater. Det er hver dag undtaget mandag, og der er forestilling kl. 14 og kl. 15.

… jeg skal sidde på altanen og solbade, mens jeg drikker kaffe (eller, jeg skal i hvert fald drikke kaffe. Det bliver sikkert på sofaen fordi det regner og er 18 grader udenfor. Dansk sommer <3)

… vi skal en tur i svømmehallen. Er Sundby Bad noget ved? Eller hvor skal man tage hen med en snart to-årig?

… vi skal have vaffel-is fra Ismageriet.

… jeg skal sy en masse tøj. Har købt stof til matchende kjoler til mig og Lillen. Tænk at jeg blev den type. 🎼🎤Started from modevidenskab på Stockholms Universitet, now we’re here 🎧🤘🏼 

… Zoologisk Have skal aflægges et besøg. Med madpakker, trækvogn og hele molevitten.

… vi, apropos dyr, også skal fordi Bonderen på Amager. Det er et fantastisk sted med byggelegeplads, dyr, en stor sandkasse, trampoliner og kaffe på thermokanden til en femmer.

… der skal bages en masse boller. Og pandekager. Og det hele skal spises med et tykt lag Nutella – selvfølgelig.

… Amager Strandpark med parasol, spand og skovl kunne være lækkert, hvis den føromtalte sol er fremme en dag.

… jeg skal se nogle af mine veninder. Jeg skal i hvert fald en tur til Vanløse og hænge ud i min venindes lille bitte hyggelige have, og så tror jeg også der kommer et par stykker forbi og drikker en kop kaffe. Måske flankeret af en hjemmebagt bolle.

… jeg skal mest af alt nyde i fulde drag, at Lillen for alvor har opdaget at hendes far er sjovere at lege med end mig. Det her er mig, når hun på tredje time råber ”FAAAAR, GEEEMMEEELEEEEG” eller ”FAAAAR, TEEEEEGGGNNNEEEE” eller ”FAAAAR, SPILLEEEE BOOOOOLD”:

 

2 thoughts on “Sommerplaner”

  1. Valby vandkulturhus! Det er det bedste sted. Hvis man kommer når de åbner, et der ikke så mange større børn endnu. Det er bare en halv times tid på cykel herude fra ørestaden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *