Uncategorized

Status fra sofaen

Jeg sidder i sofaen. Nede i min mave skvulper en fantastisk blanding af pizza, riesen og the rundt. Dagen har været sådan én, der har været liiidt op ad bakke. Det var det rene ”Fangerne på Fortet” at komme af sted i morges, og da jeg havde afleveret Lillen i vuggestuen kørte jeg hurtigere end vinden ud til mit arbejde. Jeg spiste kommune-havregryn og drak kommune-kaffe mens jeg forberedte mig til et møde, der alligevel blev aflyst. Det har været sådan en dag hvor jeg har haft den forkerte hårelastik i håret og hvor mit skrivebord lignede et bombekrater af post-its og Mariekiks. Men det var trods alt en rimelig god dag. Lillen har været i perlehumør, Søren kom hjem med varm pizza og vi har sunget ”Bamse gik, bamse gik…” 500 gange inden husets mindste beboer fortrak til tremmesengen.

status2

Dagene går alt for hurtigt for tiden, og nu er der kun en måned til vi tjekker ud fra Vesterbro. Jeg har fundet ud af, at jeg er helt vildt god til at pakke flyttekasser. En slags tetris med kopper og kogebøger. Jeg har også fundet ud af, at jeg har virkelig meget jordisk gods. 20-årige Sofie havde én eller anden idé om at være sådan én, der kunne pakke sit liv ned i en kuffert og tage på nye eventyr. Snart 30-årige Sofie har skrabet så meget ragelse sammen, at jeg uden problemer ville kunne møblere Eremitageslottet fra bunden, uden at det ville føles tomt.

Jeg har også været på Fisketorvet aka Fissetorvet aka Helvedes Forgård for at skaffe mere ragelse inden flytningen. Det var i Søndags, hvor det var Fastelavn, og stedet var fyldt med sukker-hypede prinsesser og superhelte med et halvt pølsehorn i mundvigen, der alle råbte af deres lungers fulde kraft. Jøsses, altså. Jeg kom storsvedende og lettere panisk hjem med et par nye jeans (hvorfor er det smart når kanten forneden er klippet af? Og hvorfor var det dødsens vigtigt for mig at få sådan et par?), nye viskestykker og chips på tilbud.

Og så har jeg været til min fars fødselsdag sammen med resten af min familie. Min fars fødselsdag bliver holdt på samme måde hvert år: Vi spiser Texas Johns Texas Chili i forstæderne, og hvert år ønsker han sig strømper og abonnement om “Alt Om Data”. I år fik han sidstnævnte og et gavekort til øl-smagning. Min lillesøster har fået sig et nyt mandebekendtskab, og på et tidspunkt under middagen spurgte hun, om min mor ville give hende et ekstra skud kød på tallerkenen. ”Ja da!” svarede min søde mor, og fortsatte: ”Det er godt du kan komme herud og få lidt jern”. Og så var det at undertegnede udbrød: ”JEG TROR NU NOK OGSÅ AT HUN FÅR JERN TIL HVERDAG MOR BAAAHHHAAAHAHAHA”. Min lillesøster vendte øjne og Søren kiggede på mig og sagde ”Sofie…Du bliver altså 30 næste gang”. Helt ærligt, sådan én oplagt én kan man da umuligt lade passere? I det mindste var der én der syntes det var sjovt – mig selv.

Oh well. Snart tredive, med humor som en bumset 14-årig, god til at pakke flyttekasser og med maven fuld af pizza. Om lidt er der Gift ved første blik og jeg glæder mig sådan til at se, om Birgitte har taget en chillpill og om Allan kysser damen. Det var status herfra sofaen. Rigtig go aften!

status 1

5 thoughts on “Status fra sofaen”

  1. Hahahahaha tak for det vildeste grineflip. Hilsen den anden bumsede 14 årige. Det er shu gos onkel-humor! Med franskbrødsmadder i maven og ikke pizza.

  2. Jeg er vild med dig, Sofie! Jeg er 32 år og mor – og jeg havde med garanti sagt det samme, hvis den kommentar landede i min nærhed 😀 Dbh. Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *