Uncategorized

Status pt. # 11

Godt:

Jeg sidder på terrassen med en kop kaffe og skriver, mens fuglene synger og babyen snorker. Vi har været i plantecenter og købe tomatplanter og andet lir til altanen sammen med alle de andre i Crocs og blødt tøj. Ahhh, forstadsliv!

Idag er der 15 dage til vi skal vies. 15!!!

Næste weekend er det tid til sidste brudekjole-fitting, og så får jeg den med hjem. Jeg kommer helt sikkert til at gå og ae den hele tiden – selvfølgelig med helt nyvaskede fingre.

Min mor foreslog at vi ønskede os et kolonihavehus i bryllupsgave. Jeg ved ikke hvem hun regner med, gæsterne er? ”Tillykke, her har i et skur til 750.000”. Hvis nogen vil give os det, så er I hermed inviteret!

Jeg har rigtig meget optur over serien “Natportieren” på Dr.dk. Det hjælper selvfølgelig også at hovedpersonen ikke er decideret grim at kigge på. Elsker også “3 x Beliggenhed” #yndlingsprogram. Har overvejet at melde mig til det, men jeg er også bare bange for at virke som en douchebag når de viser os et hus i Høje Taastrup klods op af togskinnerne, og jeg er sådan: “Hmm, jeg vil hellere brække armene 10 forskellige steder end at bo dér”. Inde i mit hoved kan man stadig få en 120 kvadratmeter stor Vesterbro-lejlighed til menneskepenge.

Jeg har set Poul Nyrup to dage i træk, to forskellige steder. Og jeg har altså aldrig set manden før. Jeg tror universet prøver at fortælle mig noget, men jeg kan ikke helt tyde hvad.

Vi var på noget bondegård/dyrepark igår, og jeg har fundet mit nye yndlingsdyr: En høne der ligner Tina Turner. Der var også en stor kat, geder, lam, heste og kaniner. Det var hyggeligt, men jeg panik-sveder allerede ved tanken om, at Lillen en dag gerne vil ind til klappe-gederne.

dyrebesøg

 

Mindre godt:

Jeg trænger snart til noget dyr to-go kaffe, men det er sjovt nok ikke til at opdrive her i området (kaffen på tanken tæller ikke).

Jeg har allergi overfor hasselnødder, men havde forleden en så voldsom chokoladecraving, at jeg spiste en omgang Marabou med hele hasselnødder i. De næste timer gik jeg rundt og lignede en pollenallergiker på en græsmark, og nøs udover alt og alle. Hvis dét ikke er chokolade-kærlighed, så ved jeg ikke hvad det er (dumhed?)

Jeg har fået grå hår af gæstelisten til brylluppet, især fordi der ikke er plads til alle dem, jeg gerne vil have med – men så skulle vi vist have lejet en idrætshal i stedet for et lokale i Kødbyen. Og dét tror jeg kræver lidt mere pynt end et par vimpler og lidt glimmer. Cathrine har iøvrigt lavet en alletiders guide til gæsteliste her.

Jeg har sagt til Sørens venner, at hvis de vil holde polterabend for ham, så kunne de passende klæde ham ud som en stor krebs og få ham til at sælge kys foran Rundetårn. I virkeligheden ville jeg blive ret træt af det, hvis han skulle kysse alle mulige trunter. Og måske er det også synd for ham, hvis han skal gå rundt i krebsetøj midt om sommeren. Oh well.

Jeg har gjort mine sneakers forårsklar. Bare ærgerligt at de alle sammen er et halvt numre for små efter graviditeten. Det positive er vel, at man gerne må købe nye.

Apropos forårsklar sko, så er det også sæson til bare ankler. Men det betyder også at det snart bliver nødvendigt at barbere ben. Jeg tror desværre ikke at et ryatæppe-look på benene kan undskyldes med barsel, ligesom klatter af mos og bløde bukser… Eller kan det?

Jeg skal til frisør senere idag, fordi min veninde Natlhalie påpegede, at jeg har verdens største udvoksning. Tak for det. Er jeg den eneste der a.l.t.i.d. har det sådan her, når jeg sidder i stolen med tilbageredt hår og kappe på?

denrigtigefrisør

God weekend <3

6 thoughts on “Status pt. # 11”

 1. HVA?! Holder 3xBeliggenhed pause?! Men….. der var da et afsnit i onsdags? Det er seriøst mit barselsdrug at sidde og drømme om store huse med privat strand til 1,5 mio., når jeg sidder og sveder med baby i meget lummervarm lejlighed.

  PS. Jeg har ikke barberet ben i 2016. At all. Burde nok gøre det, nu hvor vejret dikterer, at man skal vise stængerne frem #vejrdiktatur

  1. Det var der nogen der sagde – HÅBER ikke det er rigtigt! Det er nemlig det perfekte barselsdrug (især i en lummer lejlighed!) 🙂
   Hi-five for de ubarberede ben! Vi kunne gøre det trendy sammen? 2017 – hårets år!

 2. HVOR bor du dog, hvis en kolonihave koster 750.000??? :O I Aalborg fås de gerne fra 25.000 og sjældent over 100.000 😀

 3. Hej sofie. Du skrev tidligere, at I havde lejet en airshell til klapvogn, dengang I skulle ud at flyve. Jeg prøvede at booke sådan en fætter, men da jeg skulle skrive flynr og tid på, så ville det lille ur i feltet ikke vise den tid, jeg ville angive. Mærkeligt. Anyways, hvor smed I airshell hen bagefter I havde afhentet den i lufthavnen og pakket klapvognen – skal den tjekkes ind sammen med resten af bagagen?

  1. Det lyder da mærkeligt. Den skal tjekkes ind som Odd-size bagage – det går som smurt! Når man er færdig med den, skal den bare smides på bagagebåndet. God tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *