Uncategorized

Status pt. # 13

Godt:

-Jeg har købt vimpler, balloner og glimmer til at pynte lokalet med, når vi skal holde bryllupsfest. Vi har sågar også bordplanen på plads. Jeg troede det ville blive noget med grå hår og lange løg, men det gik faktisk rimelig smertefrit. Et par gin og tonics, et par aftener i den svenske ødegård hvor der ikke var andet at lave, og så var den ged barberet.

-Jeg har brugt en god del af weekenden i forstæderne, fordi min ægtemand har været til sæsonafslutning i hans madklub. Forstæderne bød på jordbærtærte, kaffe serveret på sengen og en lang gåtur i mit gamle hood med en podcast i ørene. Ahh!

-Min baby er begyndt at kysse rigtig meget. Det er selvfølgelig smadder sødt og dejligt, men problemet er bare, at hun giver en solid snaver som en filipensbefængt 7-klasses knægt: Masser af savl, tænder og tunge.

-Det er let at blive rigtig, rigtig træt af, at oktober kom tidligt og overtrumfede sommervejret. Men hvis man skal sige noget positivt om hagl, regn og kulde midt i juli må det være 1) Man får ikke dårlig samvittighed over at være indendørs, 2) man slipper for at smøre sig selv og andre ind i solcreme, 3) man behøver ikke barbere ben, for det er alligevel for koldt til shorts, 4) man slipper for svedoverskæg og solskoldninger og 5) der er ikke nogen der sidder og larmer ude i gården, for temperaturerne inviterer ikke ligefrem til picnic, kolde dåsebajere og smarte jeg-er-lige-flyttet-hjemmefra-og-har-underlige-solbriller-på typer på græs.

-Jeg har opdaget blebukser. Det er fandenfisemig genialt! Slut med at have en slåskamp flere gange dagligt når afkommet skal have tørt på understellet! Jeg har tilmed fundet ud af at de har nogle ganske udmærkede af slagsen i Kiwi, og engang imellem kan det være en spændende oplevelse at handle dér. Sidst stod jeg fx mellem en ældre dame, der købte 17 poser frossen kylling, og en herre med bar mave, der duftede af snaps og købte coctailpølser på dåse.

-Mit afkom har sagt sit første ord! Det var ”Burk” (der betyder dåse på svensk), så det var ikke lige dét, jeg havde forventet… BUT IT HAPPENED!

 

Mindre godt:

-Jeg har hovedet fuld af snot, hvilket betyder, at min smagssans er ukampdygtiggjort. For dælen hvor er det en tom følelse at drikke en omhyggeligt tilberedt kop kaffe der smager af… ingenting. Hurra for Netflix og panodiler!

-Apropos Netflix, så har jeg set så meget Orange Is The New Black de sidste par dage, at jeg er begyndt at gå som en latina gangsta og kaste håndtegn til Søren. Det føles som om Piper, Vause og Red er mine bedste venner lige pt. og jeg drømmer om fængselslivet om natten.  Nok meget godt at jeg snart har set hele sæson 4 og derfor bliver nødt til at forholde mig til den virkelige verden igen.

-Forleden morgen var der en granvoksen mand der lå og sov en brandert ud i vores opgang. I en klapvogn. Heldigvis ikke Lillens, men selvfølgelig surt for det barn hvis slæde nu lugter af guldbajere og gammel røg.

-Jeg har lige betalt 29 kroner for udvidelsen af et Ipad-spil hvor nogle æg bliver til dyr. Altså et babyspil. Jeg var ved at få roterende fis i kasketten af de samme 4 dyrelyde. Jeg fornemmer at det er sådan det bliver fra nu af: Penge der fosser ud på… ingenting.

-Kinserne har erklæret åben krig mod mit kommentarfelt. Har snart fået muse-finger af at trykke ”spam” i mit kontrolpanel. If you read this: Please find someone else to annoy, I don’t understand what you are writing anyways. Thank you.

-Min mor spurgte mig om jeg nogensinde havde hørt om det dér ”kiks”, som drenge kan spille? Jeg så sådan her ud:


 

4 thoughts on “Status pt. # 13”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *