Uncategorized

Status pt. # 14

Godt:

-Der var stegt lever i kantinen på mit arbejde forleden. Jeg sagde til min kollega at jeg ikke brød mig om det fordi det smagte af blodnæse, hvortil vedkommende svarede: “Ja, det er ligesom stegt torskerogn, det lugter jo sådan af..af…. tissekone”. Hvor har jeg savnet mine kollegaer <3

-Jeg har haft intro-sangen til det efterhånden gamle børneprogram ”Amigo” på hjernen i alt, alt for lang tid. ”Amigo a-a-amigo”. Skyd mig. Søren synger den også – hvis altså ikke han synger ”Martina is a babyturtleeeee” (hvilket stammer fra en frygtelig irriterende reklame for en skildpaddbamse på tv-kanalen Boomerang)

-Og apropos reklamer på børne-tv: HVORFOR er det altid sådan noget med børn, der er helt oppe at ringe over noget forholdsvist kedeligt legetøj? Hvorfor kigger forældrene altid forelsket på legetøjet på sådan en relatv creepy måde? Hvorfor er de alle sammen hvide? Og hvem har opfundet perleplader til drenge, og kaldt dem noget smart? Hvem laver den hovedpine-fremkalende musik til reklamerne?

-Igår fik jeg pizza OG burger med fritter på én og samme dag  #dietgoals

-Vi fik så meget bland-selv slik i bryllupsgave (altså sammen med porcelæn og dén slags) at de to ældste her på matriklen har gået rundt i sådan en seriøs sugar high den sidste uge. Jeg frygter lidt at vi bliver ligesom rygere på nedtrapning, når der lige om lidt ikke er mere: Irritable typer med rystende hænder og hovedpine.

Mindre godt:

-Jeg fandt en kimono hos Noa Noa (ja ja, jeg er jo nogens mor), jeg længe har kigget på, nedsat med 50%! Lykkeligt tog jeg den med ind i prøverummet, tog den på, rodede op i håret og kiggede op.  Desværre var mit normale spejlbillede erstattet af en kæmpestor party-pølse. Lys koral er åbenbart ikke min farve. Overhovedet.

– Min baby n.æ.g.t.e.r at drikke vand. Æblejuice eller saftevand er til gengæld helt fint. Hendes mælketænder bliver de mest rådne pløkker i historien.

– Jeg får det rimelig akavet, når jeg ser nogle kendisser, og dem er der altså mange af på Vesterbro.  Forleden mødte jeg Rasmus Seebach, og jeg har aldrig stirret SÅ intenst på en fortovsflise. Og når Szhirley drikker kaffe på Værnedamsvej får jeg pludselig mega travlt med at kigge på vinduesudstillingen til dén der fjollede butik, der sælger glimmerhalsbånde og skotskternede jakker til små hunde.

-Jeg har fået nyt pas, og dermed pasbillede. Jeg ville ikke lukke mig ind nogen steder, hvis jeg var paskontrollør – jeg ligner én med roterende fis i kasketten. Og jeg havde endda taget mascara på.

-Jeg vaskede dukke Lotte i vaskemaskinen, og desværre vaskede jeg hendes øjenæbler væk. Hun lignede én der havde gang i en seriøs overdosis (… mor her tegnede efterfølgende et par nye øjne på, så nu ligner hun i stedet én med en voldsom bygningsfejl).

dukke-lotte

5 thoughts on “Status pt. # 14”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *