Uncategorized

Status pt. # 16

Godt:

– Der er 7 dage til juleaften. En uge! OH YEAH! Vi skal være hos mine forældre i forstæderne, og min mor laver en kickass risalamande. Søren laver flæskesteg. Og jeg har en gave, som jeg glæææder mig til at give min søster (*gnækker og gnider hænder*).

-Det er dén tid på året hvor jeg kan tillade mig at have min ”Happy Holidays”-sweater på, og jeg bader mig i komplimenter, hver gang jeg lufter den. Måske er 90-er-lilla ikke en helt dum farve til mig alligevel.

-Min kontormakker har en nisseven, der kommer med håndlavede flødeboller og brændte mandler. Og jeg gør sådan her, fordi hun siger “bare tag, Sofie”:

-Jeg har fået julegave af pædagogerne Lillen. Det er en julekugle med håndaftryk, og jeg blev helt vildt glad!

-I forgårs var jeg ude for at købe en ny øjenskygge. Jeg havde bestemt mig for en mat grå, da der kom en ekspedient og fortalte, at det typisk var dén hun solgte til gamle damer. Hun tilbød at lægge gammeldame-øjenskyggen på det ene øje, og dén hun ville anbefale, på det andet.  Jeg takkede ja, og havde altså fornøjelsen af at gå rundt med to forskelligfarvede øjenlåg resten af dagen. Men hey – nu har jeg 4 nye øjenskygger inklusive glimmer und alles.

-Jeg hang på aftensmaden sidste uge, og fremtryllede smørrebrød(-ish). Nu ved jeg hvad jeg kan falde tilbage på, hvis jeg en dag ikke vil være kommunedame længere… #not. Jeg er lykkelig for, at jeg har en mand, der laver mad til mig. Hver. eneste. dag.

img_1010

 

Mindre godt:

-Jeg var ude for at fodre fugle med Lille forleden. Vi havde et halvtørt trekornsbrød med, og mit afkom kastede – på trods af en seriøs overhåndsteknik – kun cirka 7 cm. Det betød at fuglene kom frygteligt tæt på. ”UHHHH” sagde moren og forsøgte at skjule panikken, hver gang der blev kastet brød.

-Lillen har fået hjemmeklippet pandehåret. Det er selvfølgelig rart for hende, at hun ikke får hår ned i øjnene, men det er SÅ skævt fordi der mildt sagt var et lidt udfordrende samarbejde i situationen. Søren synes hun ligner en dreng, og har kaldt hende Poul Erik de sidste 48 timer.

-SKAM er slut. Øv. Der er heller ikke flere afsnit af The Affair. Dobbelt øv. Jeg har kastet mig over The Fall, og det tegner fint, men den har altså nogle stooore sko at udfylde.

-Hvorfor er det ikke snevejr og bjældeklang udenfor? 8 grader og støvregn var altså ikke julevejr, sidst jeg tjekkede.

-Jeg lavede kartoffelmos med kirsebærsauce til aftensmad til Lillen igår. Ikke med vilje, forstås – jeg troede det var god, gammeldaws brun sovs der lå i fryseren.

-Apropos mærkelig mad var der pølsesalat i kantinen forleden. Smag lige på ordet: Pølse.Salat.

img_1021-1

3 thoughts on “Status pt. # 16”

    1. Bevares, det er jo ikke mere mærkeligt end fx peanuts og kødsovs, som en mand jeg engang kendte, yndede at spise. Man kan vel hvad man vil 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *