Uncategorized

Status pt. # 17

Godt:

– Årgang 0. Mand, jeg elsker dét koncept! Også selvom jeg fik lidt ondt i maven af at se, at Rachel havde det svært på sin nye skole. Til gengæld lever drengene fra Risskov virkelig the sweet life – tænk at have folk (altså éns mor) til at fjerne morgenmadstallerkenen og bære vasketøjet ud til vaskemaskinen.

-Jeg har fået en ny yndlingssang – og lidt røde kinder.

-Jeg hang ud med min mødregruppe i sidste uge, til aftenkaffe. Årh hvor er jeg glad for dem – blandt andet fordi de ved hvad der holder: Faxe Kondi, ostepops (dét var mit indslag, og jeg havde spist halvdelen af posen inden jeg kom! HA!), marabou og flere chips.

-På fredag skal vi ud og se vores nye lejlighed sådan rigtigt for første gang. Jeg glæder mig så meget! På Søndag kan man komme til sådan et arrangement, hvor man kan få gode råd til indretningen af en boligstylist. Søren har foreslået, at jeg laver et arrangement hvor jeg viser, hvordan man ikke skal indrette sit hjem. Han synes jeg boede helt vildt grimt inden han flyttede ind – det gjorde jeg også, men fandme om jeg vil indrømme det når han driller.

-Jeg var tidligere på ugen på et virkelig spændende kursus med en forplejning, der slog kommune-kantinen big time (…i dag var der fx rådne gulerødder i salatbaren. Fik flashback til dengang jeg tvang min lillesøster til at spise sådan én under påskud af, at vi legede Robinson Ekspeditionen). Havde det som kommune-Jeppe på Bjerget.

-Jeg har lavet en lille, eksklusiv samling af ”Grafitti: Best of Fredericia” på min telefon. Nytænkningen og den kreative finesse vil i.n.g.e.n ende tage:

diller 1diller 2

 

Mindre godt:

-Vi har opsagt vores lejlighed, og dét betød at vi skulle vise den frem til nye, potentielle lejere. Én af dem, en meget ung dame, sendte mig en sms med SÅ mange smileys i. Jeg havde sådan lyst til at lære hende om passende kommunikation til voksne mennesker man ikke kender… Ungdommen nu til dags, ikke? Tsk 🙂

-”Masha og Bjørnen”. Lillen elsker det, men altså… Nogen burde sende Masha til en adfærdsregulerende samtale. Eller måske bare i seng uden aftensmad.

-Vi har haft et kvælningsforsøg på matriklen. Lillen prøvede at aflive hendes far ved hjælp af glimmerkuglepen. Manden gaggede, men overlevede heldigvis.

-Hver gang jeg går forbi Paradis på Gammel Kongevej – ”et erotisk center for par” – undrer jeg mig over deres udstillingsvinduer. Det er nemlig ikke kun de klassiske kostumer de sælger, såsom sygeplejerske eller skoleelev (hvilket egentlig også er lidt falsk varebetgnelse – der er vel sjældent træsko, en duft af håndsprit eller teenagehumør og dårlig hud med i pakkerne?). Næ, man kan fx købe en stor kjole i la 1687 i brokadestof og tilhørende paryk. Eller en slags fiskenets-strømpe til hele kroppen, hvis man synes at rullesteg-looket er sexet. Eller sådan noget undertøj der er lavet af dén slags pastelfarvede slik-perlekæder, man spiste på fritten – og gør det ikke ondt at have en g-streng på af dén slags? Eller? Det er altså lidt ligesom i omklædningsrummet i svømmeren: Man KAN altså ikke undlade at kigge, selvom man prøver.

-Forleden var Lillen og jeg i Føtex, og lige pludselig var det som at være tilbage i 2001! Kan I huske dé der hårelastikker MED hår på, der aldrig helt matchede éns egen hårfarve? De er tilbage! Betyder det så, at tiden også er kommet til en anden ungdom for ting såsom hårmascara, oppustelige møbler, turkis eyeliner og tøj fra Sisters Point? Oh my.

IMG_1173

4 thoughts on “Status pt. # 17”

  1. Åhr ja, jeg husker med gru den der tid, hvor hårmascara, oppustelige møbler og lavalamper var sagen. WTH? Det håber jeg ikke er på vej tilbage!! 🙂

    1. Jeg hørte engang nogen omtale 90’erne som “årtiet for dårlig smag”… Jeg er tilbøjelig til at være enig 😎

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *