Uncategorized

Status pt. # 19

Godt:

-Lillen har fundet ud af, at hun kan stikke sin lille, tykke arm ud gennem tremmerne på hendes seng og nå en bog. Når vi har sagt godnat kan hun altså godt sidde og læse Malle-bøger i en lind strøm, før hun overgiver sig til søvnen. Det er så sødt, at jeg ikke nænner at flytte bøgerne.

-Jeg skal til generalforsamling i ejerforeningen om et par uger. Har også fået sådan en polet i mine nøgler, så jeg aldrig mangler en mønt til vognen i Bilka. Og jeg har lavet en mappe til brugsanvisninger. Så så man lige mig være voksen og snart 30. LOL.

Min lillesøsters nye mand viste sig at være så sød, så sød. Og jeg tror egentlig han syntes vi var ok – selvom Søren kylede en kæmpe stor kæp ned i åen, så det sprøjtede til alle sider, Lillen blev ved med at forære ham grus/småsten og jeg fremlagde nogle mere eller mindre relevante hypoteser omkring Lars Løkke. De vil i hvert fald gerne komme og spise grillmad en dag.

– Jeg har taget nogle meget vigtige on-line tests på det seneste. Fra De Unge Mødre blev jeg Nadia Kragh og fra Girls blev jeg Shoshanna. Kan I huske de dér test-tillæg der var med Vi Unge i gamle dage? Så kunne man rigtig teste med veninderne, imens man lyttede til Spice Girls og var iklædt noget i hidsig polyester. Årh, det var tider!

-Lillen skal på udflugt med vuggestuen i morgen, og jeg glæder mig helt åndssvagt meget til at smøre hendes allerførste madpakke. Den får hele armen, kan jeg godt love, for jeg har brugt en halv månedsløn på madpakke-venlige snacks.

-Apropos udflugter, så smutter vi en uge til Krakow om en måneds tid. Hvis nogen ligger inde med guldkorn i forhold til oplevelser, restauranter og så videre, så sig endelig til!

-Prøv lige at se hvad jeg cykler igennem, når jeg skal hjem fra arbejde! Det er ren Morten Korch, og der er både fuglekvidder og blomster (… og så siger vi ikke noget om mænd i stramt, neon-farvet tøj der ringer hidsigt på klokken og dén slags):

cykeltur

 

Mindre godt:

-Det blæser h.e.l.e. tiden herude. Det er lige før jeg overvejer at anskaffe mig sådan en nørdet wind-breaker. Og støtteben til cyklen. Og få mig en dürum-cut, for mit hår kommer alligevel til at ligne en omgang tøttetumblet hamster med de vindforhold, de holder sig her i 2300. Tsk.

-Jeg bryder mig virkelig ikke om at rejse med offentlige transportmidler, men på grund af ovenstående vovede jeg mig med metroen da jeg forleden skule til Nørreport. Først var der en herre, der lugtede frygteligt at snaps, der satte sig halvvejs på skødet af mig og blev vred, da jeg høfligt afslog hans intiativ til samtale. For det andet tog jeg den forkerte metro hjem. Så fra nu af bevæger jeg mig ikke længere end 500 meter væk fra mit hjem.

-Jeg har smeltet vores brødrister fordi jeg var så dum innovativ at jeg varmede et stykke pizza ved at lægge det ovenpå brødristeren, og derefter skrue den op på max. Kan ikke anbefales, i øvrigt. Den blev mest sådan ujævnt brændt.

-Lillen har brugt nogle dage på at være syg. Jeg er imponeret over hvor meget strutmave man kan have, på trods af 3-4 dage på en kost bestående af kakaomælk og syltede rødbeder.

-Hun er i øvrigt helt vild med de her videoer, og selvom børnene ser meget søde, sunde og svenske ud, så er mor her ved at være pænt træt af at se dem. Mildt sagt.

-At bo tæt på Bilka er en seriøs udfordring for mine hoarder-tendenser. Aktuelt har jeg 9 poser bølgepommes i fryseren, 8 balsam i skabet og et helt skab med kaffe i. Det kan godt være vi har købt en større lejlighed, men med de der tag-500-pakker-bagepapir-og-betal-for-6-tilbud bliver den hurtigt lille, kan jeg se på det hele. Til gengæld har jeg opdaget at de har chili-mayo, og det er helt åndssvagt lækkert!

-Min mor har været så elskværdig at give mig nogle tallerkener tilbage, som jeg forærede væk i min 4-årige karriere som porcelænsmaler. Hvorfor det står under mindre godt, spørger du? Fordi de er SINDSSYGT nørdede – en tarvelig kopi af mega mussel. Og som om det ikke var nok har jeg skrevet ”Royal” efterfulgt af mit navn, på bagsiden. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne rejse tilbage og fortælle mit 13-årige jeg nogle borgerlige ord.

tallerken

2 thoughts on “Status pt. # 19”

  1. De der svenske børn får min datter også forvildet sig til at se hele tiden! Jeg har det på samme måde som dig… 😳
    Tak for en dejlig blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *