Uncategorized

Status pt. # 20

Godt:

-Der er sådan lidt Sydeuropa over Amager i solskin. Fine og duftende blomster, legepladser der summer af liv, folk griller pølser i deres haver og folk hænger ud på græsset i korte rør og bar dunk. Alting bliver ligesom bare lidt mere rart og afslappet. Dog er det knap så rart at farven på mine ben ligger et sted mellem ”knækket hvid” og ”piskefløde”, men det ordner sig nok.

-Irmas hummus med oliven. Jeg overdriver ikke når jeg siger, at min livskvalitet steg med cirka 32% efter jeg opdagede den.

-Apropos lækre madvarer, har jeg haft fornøjelsen af at spise lune fiskedeller to-go (med den helt rigtige dosering remoulade) på Gilleleje Havn. Det regnede helt vildt, men det var simpelthen så hyggeligt:

Sissel linkede til min blog forleden med følgende beskrivelse: ”Sofie har en datter fra 2015 og en helt igennem humoristisk og velskrevet blog. Der er simpelthen så meget sjæl og personlighed i den. Selv jeg, der normalt aldrig får læst lange blogindlæg, nyder at sidde og læse hendes indlæg fra ende til anden. Det hele er så ærligt, sjovt og nede på jorden som det kan være.” Åh, hvor jeg labber det i mig! Tak Sissel!

-Søndag morgen flyver vi til Krakow. Vejrudsigten ser fantastisk ud, og alle siger, at jeg skal glæde mig til at opleve byen. Det er sjovt hvordan det pludselig er bomben at rejse med bedsteforældre, når man har afkommet med – så er der mange at lege med og nogen til at have aftenvagten, så mor og far her kan komme ud og få en drink eller fem.

 

Mindre godt:

– Vi har fået en juicer på mit arbejde. Det er godt nok lækkert med sådan en gang vitaminer, så længe man slipper for at være dén, der gør maskinen ren efterfølgende. Og nej, man har ikke nogen til at fixe den slags i det offentlige. Jeg er stadig ved at lære at lave en slags juice der ikke ligner mosevand, men det kommer den hurtigt til, når man gerne vil have det hele i. Her er det en simpel gulerod-æble-spinat-rødbede-ingefær-chili-broccoli-peberfrugt-mynte-forfrisker. Joe and the juice, hvis I vil have opskriften, så er i velkommen til at skrive.

-Vi har feriegæster, og nu er de alle sammen taget hen på Ismageriet for at spise Københavns måske aller bedste vaffelis, men jeg sidder herhjemme og kukkelurer, fordi *nogen* nægtede at sove lur i klapvognen og derfor måtte eskorteres hjem til tremmesengen.

-Som om det ikke var nok at jeg går glip af chokoladeis og koldskålsis, har jeg nu fået makrelguf i håret. Takket være søvnfornægteren. En eller anden dag tager jeg revanche, og hævnen bliver i.k.k.e sød.

– Forleden skulle Sørens lillebror hjælpe mig med at få mine Iphone-billeder ind på computeren, og der blev ved med at komme et gammelt billede op, som jeg tog af mine amme-junger, fordi jeg var helt blæst bagover af størrelsen. Jeg gjorde mig meget umage for at lade som absolut ingenting, selvom det var temmelig akavet.

-Lillen har revet mig på halsen i sådan et tre-punkts mønster. Det gør skideondt og ligner lidt, at jeg er blevet mærket som nogens prisonbitch.

– Jeg er begyndt at skulle have bamser eller børn på skødet, når jeg sidder og tisser. Helt ærligt, så føles det ret akavet at sidde og tisse med en stor ælling på lårene, mens nogen nysgerrigt forsøger at kigge ned i kummen og kommenterer, hvad der foregår. Jeg tror vi skal til at indføre noget toilet-etikette her på matriklen.

-Så dejligt med sommer og alt det der, men indimellem er det her mig:

2 thoughts on “Status pt. # 20”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *