Uncategorized

Status pt. # 23

Går godt:

-Jeg har fået styr, sådan rigtig styr, på vores forsikringer. Mine billige studerende-forsikringer er ved at udløbe, fordi det åbenbart er tre år siden jeg sad og svedte angstens sved til mit forsvar på Sociologi. Det føles så rart at få styr på det, og jeg tror ærligt talt at jeg har sprængt skalaen for voksen-point (…eller, jeg mangler stadig at få styr på min pension, men én kedelig ting ad gangen, ikke?).

-Jeg har kæmpe optur over, at DR genudsender Rejseholdet. Og at Mads Mikkelsen render rundt i stort jakkesæt og backslick, og at der er tynde øjenbryn og klap-mobiltelefoner over hele linjen. Jeg har også udviklet et lille crush på Michael Falck og Lars Bom anno 2000 <3

-Apropos år 2000: Jeg er gået all in på ting i mesh. Havde ellers svoret, at jeg aldrig ville rode mig ud i den slags igen. Ligesom med kjole over bukserne og bukser med svaj i. Man har åbenbart et (mode)standpunkt til man tager et nyt. Lige om lidt går jeg vel også rundt med hvid eyeliner, fuglerede-frisure og en tatto-halskæde – men hvis jeg gør, må I gerne sige til, for det var fandenfisemig grimt.

– Om to uger skal jeg fejre mig selv med et ordentligt brag, fordi jeg fylder 30! Og hvis der er noget, man ikke skal gå ned på, så er det grillpølser og kolde bajere, så det bliver konceptet. Jeg har bestilt solskin og kagemand. Egentlig er det lidt snyd, for jeg fylder først 30 i slutningen af september, men dér sidder jeg i en flyver på vej til Rom #levemand

-Jeg er færdig af grin over, at h-v-e-r gang vi læser  om Kiki og Basse i svømmehallen peger Lillen på Basse og siger ”mormor”. Altså, mormor er hverken tatoveret, krumrygget eller har hår på brystet. Men jeg retter hende ikke, for på den måde er det knap så kedeligt at læse den samme bog tre gange i streg. Her er mormor:

(Tegning af Lisen Adbåge)

Går mindre godt:

-Vi var på legeplads på Islands Brygge for et par dage siden. Der var en lidt ældre herre der spurgte, om vi var fra området? ”” svarede jeg – ”vi bor i Ørestad”. Herren kiggede på mig og sagde: ”Jeg synes Ørestad er meget, meget kedelig. Det er sådan en spøgelsesby. Frygteligt!”. Thanks, altså.

-Jeg er blevet typen der liker Bilka på Facebook og som er medlem af BR-klubben. Den sidste snert af streetcredit er hermed forsvundet. Lige om lidt begynder jeg vel også at samle på de der mærker, så man kan få billige gryder i Brugsen, og på at købe kolli-pakker med vaskemiddel, så jeg sparer 10 kroner. Nårh nej vent, sidstnævnte gør jeg allerede. Fuck.

-Da vi holdt fødselsdag sidste weekend underholdt Lillen selskabet med at fortælle hvor henholdsvis hendes egen og mors tissekone var. Meget kan man sige, men situationsfornemmelse har barnet altså ikke meget af.

-Jeg har købt en ny kjole, men Søren synes jeg ligner en mellemting mellem et viskestykke og Kirsten Hüttemeier. Tsk! Men jeg synes den er flot, og overvejer alligevel at tage den på til min fødselsdagsfest.

-Jeg kommer overhovedet ikke i seng til ordentlig tid for tiden. Because Rejseholdet. I øvrigt er det også så dejligt at kigge på blodfyldte gerningssteder, lig der har ligget i en mose i flere dage og dén slags lige inden man skal sove. Det giver ro i sjælen og søde drømme, ligesom 😵

3 thoughts on “Status pt. # 23”

  1. Altså, hvad ved mænd om noget som helst med tøj og mode og hvad der er pænt?! Hver gang jeg kommer hjem med noget nyt, siger Mand: “Hm. Sådan én har du da i forvejen!”. Christ altså. Jeg synes du bare skal ta’ viskestykkekjolen på til din fødselsdag, jeg er sikker på den er skøn! ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *