Uncategorized

Status pt. # 24

Går godt:

-Jeg har købt en juicepresser. Og for en plovmand frugt og grønt i Bilka. Nu er det endt som to flasker grumset juice i køleskabet, og selvom det er den dyreste juice jeg nogensinde har smagt, så er jeg vældig stolt over mig selv fordi det faktisk lykkedes at lave noget, der kunne drikkes. Og så har jeg det sådan lidt min-krop-er-mit-tempel-agtigt, når jeg juicer (…også selvom jeg kører Top Star Mix ind med den anden hånd imens).

-I dag cyklede jeg en lang tur, imens jeg lyttede til ”Ludermanifestet” på P1. Det er det såkaldt ”GirlSquad” der fortæller om deres fjerdebølge-feminisme, og jeg synes at det var drøninteressant. Jeg har i øvrigt haft et lille dame-crush på Twerk Queen siden jeg gik til twerk (ikke at min skinny ass kunne noget som helst i dén retning, forstås) og nu er hun altså i min radio! Find det her.

-Mit barn har i dag drukket 2 kopper kaffe. Altså den slag der er 5% kaffe og 95% mælk, og er lavet på koffein-fri kaffe, men alligevel. Jeg er lige dele imponeret og skræmt – hvor ender det hvis man godt kan lide smagen af kaffe som 2-årig? Har hun så en akademisk karriere som 8-årig? Skal hun have læsebriller og brune tænder om et øjeblik? Eller?

– Jeg har købt noget 2-delt undertøj til kaffedrikkeren, og da hun fik øje på underbukserne skyndte hun sig at tage dem på og hun lyste som en lille sol da hun sagde ”underbukser ligesom mor!”. Årh altså, det er fantastisk så lidt der skal til at gøre de små mennesker lykkelige <3

-Helt perfekte skilte på min vej:

 

Går mindre godt:

-Det er ligesom om, at jeg har fået for meget hud i panden. Ovserskuds-hud. Det har nok noget med alderen at gøre, men når jeg hæver brynene så føler jeg mig lidt som en sei pei hund. Jeg har på fornemmelsen, at det er starten på alt det, der i de kommende år bliver tiltagende slasket. Øv. (Men ikke nok øv til, at jeg gider gøre noget ved det, vel?).

-Søren har sat sig for at spare 400 bobs hver måned på frisør, og i stedet få hans bedre halvdel – altså mig – til at klippe ham. Udover at have klippet Lillens pandehår i en frisk, skæv vinkel med inspiration fra 00’erne, har jeg kun klippet nogens hår én gang før. Det var på efterskolen hvor jeg forvandlede et langhåret pigebarns frisure til en skæv page, og det hele endte i tårer og en lærer, der måtte forsøge at redde miseren. Overraskende nok endte det helt okay da jeg klippede Søren, og det var ganske hyggeligt at stå på badeværelset og frisør-snakke a la: ”Hvor længe har du så arbejdet her?” eller ”jamen jeg kunne godt drikke en kop kaffe, tak”.

-Lillen vil hele tiden se videoer på Youtube af nogen, der pakker en overraskelse laaaangsomt ud af noget modellervoks. Tilsat dum musik og dåselatter, og det er noget af det mest nederen jeg længe har set. Måske overgåes det kun af denne sang om Bamseklubben ved et eller andet charter-selskab, der også er et andet hit herhjemme.

-Indimellem kan jeg godt savne Vesterbro. Fx for et par uger siden da vi (læs: Søren, matriklens madansvarlige) ikke gad lave mad, og jeg kørte efter pizza. Der var én vegetar-variant, og den smagte af pap og fedt. Og så skulle man mase sig ind i pizzeriaet fordi alle Amagers knallertkørende unge mennesker med bøf-frisure og dynejakker i sensommervarmen holdt til lige præcis dér, hvor jeg skulle hente min nummer 48. Det var første og sidste gang jeg hentede pizza ude på de her kanter, kan jeg godt love.

– Jeg er i apropos ovenstående blevet typen der beder pizza-manden om at lægge sølvpapir mellem pizzaen og bakken, fordi jeg er skide bange for flourstoffer #trælstype (til gengæld skrev pizzamanden ”sød papir” på bestillingssedlen, og det synes jeg var ret cute).

5 thoughts on “Status pt. # 24”

  1. Bamseklubben, bamse bamseklubben… oh yes. Den er på repeat herhjemme. Sammen med Kasper & Sofie og Astrid bliver storesøster. Hermed ikke familie eller kollegaer der spørger efter en lillesøs eller bror men den 2 årige himself. Åh åh…

    1. Haha, det er altså synd for os med både Bamseklubben og Kasper og Sofie! Men lidt sødt at der bliver efterspurgt en lillesøster eller
      -bror 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *