Uncategorized

Status pt. #25

Går godt:

– Forleden var jeg med Lillen en tur i Naturcenter Amager, for at få lidt frisk luft og kigge på nogle høns. Lillen var skide bange for hønsene, og der kom en stor krage og spiste halvdelen af hendes madpakke. Men det var simpelthen så hyggeligt alligevel, og jeg følte mig meget friluftsagtig, fordi det ikke var mig der var mest bange for hønsene.

– Tandbørstning har altid været en slags wrestling-kamp her på matriklen. Jeg har prøvet at synge, give hende lov til at synkron-børste mine tænder, jeg har sat mig ovenpå hende og jeg har distraheret med Gurli Gris. Men med frygt for at jinxe det, har jeg fundet på noget, der virker! Det er ikke raketvidenskab, men går altså ud på at sige, hvad man ”finder” inde i gebisset, mens man børster: ”Neeeej, er det en lille rosin herinde i hjørnet? Og hov, er det noget avocado jeg kan se bag fortænderne?”. Lillen synes det er så spændende at jeg kan se hvad hun har spist, og siger ”aaaaahhh” med åben mund allerede inden jeg har placeret mine fedtfingre på tandpastaen. Så, hermed er tippet givet videre!

-Jeg har købt et fint dukkehus til Lillen i træ, med søde dukker og fine møbler. I LIDL, så det kostede sådan cirka ingenting. Og Lillen er så glad for det, og leger at dukkerne ser ”Sofus” i fjernsynet, spiser leverpostejsmadder og at de er ved lægen. Så ved man ligesom hvad der fylder i hovedet på en 2-årig.

– Jeg har også købt en ny cykelkurv, der er på størrelse med en større provinsby, og det er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt i en cykelhandler. Jeg kan have indkøb, computer, overtøj og en dukke liggende uden problemer. Godt nok slingrer jeg som ind i helvede hvis den er læsset til den tunge side, men jeg er stadig fan.

– Til gengæld går mit tøj-shoppe-stop ganske forrygende. Dog nåede jeg lige inden det begyndte at købe mig sådan et par, fordi der ikke er noget, jeg er større fan af, end blødt tøj, og især, hvis det ikke ligner noget, der er blødt. Livet er simpelthen for kort til ting der strammer.

– Mit ellers skamferede hår har nu nået en ganske fin længde. Så faktisk har jeg tilgivet frisøren. Altså ikke at jeg nogensinde kommer tilbage igen, vel.

– Helt perfekt suttetræ a la Amager:

 

Går ikke så godt:

– Der er nogen har stjålet det smarte overtræk, jeg havde købt til min nye kæmpe-kurv. Røvhuller.

– Jeg er blevet så snottet, at jeg indimellem tager mig selv i at tænke ”ÅH NEJ, DET ER JO HJERNEN!” når jeg pudser næse, på grund af konsistensen. Man skulle næsten tro, at det var mig der gik i daginstitution. Og så snorker jeg som en gammel mand for tiden, og render konsekvent rundt med åben mund og sprukne læber for at sikre iltindtagelsen. Cute. Og undskyld for ækle billeder på nethinden i øvrigt.

-Jeg er blevet låst inde af Lillen! Jeg gik ind på vores ekstra-værelse, og i løbet af ingen tid havde den lille dunse lukket døren og drejet nøglen om. Da det gik op for hende, at jeg ikke kunne komme ud, blev hun dybt ulykkelig og jeg kunne ikke få forklaret, at nøglen skulle skubbes ind under døren. Jeg kunne dog gå ud på altanen, og således endte jeg med at sidde i morgenkåbe i en halv time på en frostkold altan, mens jeg sang ”Lille Peter Edderkop” på maksimal volumen, mens Lillen sad på den anden side af døren med tårer og snot blandet i én stor pærevælling, indtil redningen kom med en ekstra nøgle til hoveddøren. Nu er alle nøgler inddraget, og alt er godt igen. Årh mand, hvad man ikke skal være på forkant med, når man har sådan en størrelse.

– For et par uger siden hentede jeg Lillen, og hendes legekammerat i vuggeren påpegede, at jeg havde maling på kjolen. ”Nej jeg tror det er valmuer, Konrad” sagde pædagogen. Det var hverken valmuer eller maling, det var bare kombinationen af en udløbet tampon og en lang cykeltur. Så deeet…

– Er der nogen der kan fortælle mig hvad der sker for de der typer, der sender deres enorme formuer i skattely jf. #paradisepapers? Jeg bliver altså godt, gammeldags indigneret. Røvhuller (…men en lidt anden slags end dem, der stjal overtrækket til min cykelkurv, forstås. Dem kan jeg på en måde bedre håndtere).

-Min hud i ansigtet har åbenbart glemt, at den sidder på en voksen dame og ikke på en frisk fyr i 8. Klasse. Altså, jeg gør hvad jeg kan, men kønt er det ikke – lige nu har jeg fx en bums der er så stor, at den burde have sit eget postnummer.

 

 

2 thoughts on “Status pt. #25”

  1. Åh ja, jeg er også blevet smækket både inde og ude af mine poder. Uheld. Helt sikkert.
    Men så ved du da, hvor du har din forkølelse fra! Stakkel, håber det bliver bedre snart! Jeg kan så fortælle, at jeg stadig med jævne mellemrum ligner Godfather i Marlon Brandon-udgaven, så udtalte er mine bumser. Stadig. Og jeg er er fucking 41 år. It never stops. Never. Depressed much?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *