Uncategorized

Status pt. #26 – jule special!

Indeholder reklame. Reklame er markeret med *

Går godt:

-Bliver jeg helt lykkelig indeni, når Lillen om morgenen oprigtigt tror at der har været en nisse og putte en pakke i hendes julesok. Jeg fortæller hende aldrig nogensinde at nisser ikke findes. Eller, måske gør jeg, for jeg kan huske at jeg begyndte at tvivle på om min veninde mon havde brikkerne rigtigt lagt på plads i overetagen, da hun var 14 år og hårdnakket påstod, at der boede en nisse på hendes loft. Den slags vil jeg alligevel ikke udsætte Lillen for, vel.

-Jeg gennemførte infødsretsprøven på Politikens hjemmeside, så jeg kunne faktisk godt blive dansker på ny. Tillykke til mig! At jeg overhovedet ikke kan se, hvorfor man skal vide noget om hvem der har skrevet ”Lykke-Per”, eller hvornår unionen mellem Danmark og Norge ophørte, er en anden snak.

-Bliver jeg så glad når jeg ser Prins Harry og hans forlovede. Hvor ser de søde og glade ud, altså.

-Overvejer jeg at tage Lillen med i Fields for at se ”Ramasjang Mysteriet”, selvom jeg er cirka 25 år for gammel, og Lillen er cirka tre år for ung. Men helt ærligt, har ALLE ikke et crush på Christian fra Ramasjang? Bare et lille et? Ja?

-Har jeg lavet en kæmpe røvfuld konfekt i år, og i modsætning til sidste år har jeg ikke brugt en halv månedsløn på ingredienser. Hvorfor ikke, spørger du nok, og svaret er: Fordi min svigerfar indimellem kører til Tyskland og handler! Og så var der endda også billig Nutella. Altså, det er der vel egentlig altid i Tyskland, men det er jo ikke ofte at vi har frisk-importeret Nutella i køkkenskabet.

-Er jeg virkelig glad for mine nye vinterstøvler fra Dr. Martens*. Jeg føler mig ret sej på 90’er måden, når jeg traver rundt i mine nye, varme venner. De kan findes her: www.footway.dk/dr-martens, og de er super hurtige til at sende dem – jeg klikkede dem hjem mandag, og onsdag sad de på mine fødder. Der har de stort set siddet siden.

 

Går mindre godt:

-Jeg havde Lillen med på apoteket forleden. Hun ville gerne vide hvad samtlige produkter var, og på et tidspunkt hev hun fat i en ansigtsvask. Lillen: ”Hvad er det, muuuaar?”. Mig: ”Det er sådan noget man kan putte i ansigtet hvis man har bumser”. Lillen kigger på mig og peger: ”MOR MANGE BUMSER!”. Bare vent 10-12 år lille ven, så skal vi se, hvem der har bumser her i familien <3

-Har vi købt en temmelig skrabet udgave af et juletræ i Irma til 150 kr. Det er blevet læsset til med pynt, og Lillen vil gerne danse om juletræ – det føles bare lidt fjollet, når den grønne dusk går mig til hofterne. Til næste år går vi sgu all in, og så skal der ikke laves andet end at danse i cirkler hele december måned!

-Måske har jeg brugt lige lovlig lang tid på at læse om Prins Harry og hans forlovede. Jeg tror jeg kunne vinde et slag Trivial Pursuit, hvis temaet var Harry og Meghan (som faktisk hedder Rachel til fornavn, #vigtigefacts). Og jeg har ellers en alt for tarvelig paratviden til at spille TP.

-Hvert år kommer det bag på mig, hvor hurtigt Iphone lider en akut kulde-død i vintermånederne. Overvejer at emigrere sydpå, alternativt anskaffe mig brevduer eller lære røgsignaler. Man er jo helt hægtet af, når der ikke er strøm på babyen.

-Har jeg været ude at køre i en julepyntet 500S. Ej men hvor ER det hyggeligt! Men man bliver altså *lidt* køresyg af dinglende gran og julesokker.

-Kørte vi til Jylland i morges (altså ikke i 500S, vel), og det blæste så meget, at det føltes lidt som at køre radiobil. Bortset fra at det ikke er særlig sjovt når man er midt på Storebæltsbroen, det er tåget, folk kører som om de har glemt julestemningen derhjemme og den 2-årige ikke gider køre bil mere. Men! Nu er vi her! Og der er hjemmebag og et juletræ, der er højere end mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *