Uncategorized

Status pt. #27

(Jeg  har ændret lidt i layoutet, fordi jeg nogle gange synes den der går godt/går mindre godt, gør det en smule rigidt. Nogle gange er det jo hverken godt eller dårligt, og nogle gange er det lidt en opgave at finde på nogenlunde lige meget af hver. Så her kommer – TADA – en helt friskt layoutet Status!)

… Fastelavnsbolle-sæsonen er begyndt, og jeg er gået i gang med at spise mig igennem det københavnske udvalg af gammeldags fastelavnsboller – altså i gær-dej og med creme/marcipan, og ikke dét der flødeskumspjat. Lagkagehusets får 4 ud af 5 stjerner, fordi de er dejligt søde og cremede. Emmerys får en halv ud af 5 stjerner, fordi det er de dyreste og absolut tørreste jeg har kunnet opdrive. Bilka-bagerens får 0 ud af 5 stjerner, fordi jeg ikke engang gad spise dem op. I den kommende tid står den på  Meyers, Rein Van Hauen og Andersen Bakery.

… forleden var jeg nødt til at klippe mig selv fri af et trusseindlæg. Jeg skal nok spare Jer for detaljerne 😜

…Jeg brugte 600 kroner i Glitter i forgårs, på dims til mig selv, og det har kastet mig ud i en mindre identitetskrise: Er jeg i virkeligheden en 13-årig pige? Eller er det en måde at forbruge sig ud af en snigende midtvejskrise på? Hvad foregår der?

Jeg har for første gang siden Ruder Konge var knægt spist på McDonalds. Jeg kastede mig over en vege-burger, chili-cheese-tops, fritter med mayo og cola. Og helt ærligt ikk? Det var overhovedet ikke lækkert.

… Lillen har haft en nat med søløvehoste, og derefter et par dage med feber. Altså har jeg brugt afsindigt mange timer på sofaen på at hente kakaomælk og se ”Kasper og Sofie” (eller Kapper og Åfie, som den 2-årige siger). Jeg begyndte at græde over dét afsnit, hvor de er på skiferie, og Kasper er bange for, at hans forældre skal skilles. Mit bud er, at det er tid til en kold Kapper-og-Åfie-tyrker, når man føler den  meget.

… Jeg har brugt aftenen på at lege fine damer sammen med Lillen. Det går åbenbart ud på, at man skal være iført en form for superhelte-kappe og drikke ketchup fra lege-køkkenet, mens man går tur med barnevognen.

…I søndags afleverede vi Lillen til overnatning hos mine forældre, og jeg hev Søren med ud for at spise sushi. Hvis jeg kunne leve af tempura-stegte rejer og chilimayo resten af mine dage, ville det være fint for mig. Vi så også nogle afsnit at Manhunt: Unabomber på Netflix, og den er lige dele spændende og creepy. Fordi vi absolut skulle holde os vågne når nu der ikke lå nogen i midten af dobbeltsengen, sov jeg først et par timer senere, end jeg burde. Altså hang jeg noget over kaffen på arbejde dagen efter. Til gengæld sov jeg 11 timer inat. Jo tak, jeg er også selv lidt stolt.

…Som en slags skægget ’prinsessen på ærten’ har min mand bestået den ultimative test som småbarnsfar❤️.  Lillen bad i går om at få tørret sine fingre, Søren brugte sin egen hånd fordi 1) han troede der var tale om krummer fra den skorpe, hun netop havde fortæret og 2) der var ikke papir i nærheden. Sørens hånd var derefter temmelig våd, og det her var hans første reaktion (og vi ved i øvrigt fortsat ikke, hvad det våde var):

 

4 thoughts on “Status pt. #27”

  1. Meyers skal du ikke bruge penge på – den er fattig på creme og smager alt for meget af gær! Sidste år var min favorit den fra Andersen Bakery og derfor er jeg virkelig ked af at de har lukket butikkerne ved hovedbanen og på Frb… Der er langt fra Nørrebro til Bryggen altså – men for en fastelavnsbolle ender jeg nok med at gøre det! Og så vil jeg prøve den fra Granny’s house i år for den har jeg hørt skulle være god 🙂

    1. Tak for tippet, så gider jeg ikke køre en omvej efter en Meyers-bolle. Jeg er nemlig en rigtig creme-kinda-girl, og jeg tror også det var derfor jeg blev så dødsens skuffet over Emmerys. Jeg skal til gengæld helt sikkert forbi Andersen, jeg spiste også en masse derfra sidste år! Faktisk har jeg engang arbejdet på Andersen Bakery, og man forstår slet ikke, hvor mange turister der tror, at en spandauer med creme er en slags oste-snack…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *