Uncategorized

Status pt. # 28

… I går var Amager lige pludselig fuld af køer, midt på Vejlands Allé. Og en masse blå blink og nydelige unge mænd i uniform, der forsøgte at fange alle de firbenede typer ind. Lige dele underligt og fascinerende. Eksotiske Amager 🐄

… Lillen har i noget tid KUN ville have kjole på, så jeg har købt og syet nye kjoler til hende. Men så fandt jeg ud af, at damen i virkeligheden slet ikke forstår konceptet kjole, og man derfor kan bilde damen ind, at hvad som helst er en kjole… fx en cardigan-kjole. Smart!

…  Sidste weekend var vi i Zoo. Den nye børnezoo er godkendt, og jeg er lykkelig for aldrig mere at skule at rende rundt i alle forældres frygt: Labyrinten. Men det aller bedste ved dagen var nok, da vi gik forbi en turist, der sad på en bænk sammen med hans familie, mens han drak guldøl og spiste kogt skinke direkte fra pakken. Han havde på den mest sofistikerede måde indfanget cremen af dansk kultur.

… Jeg er blevet helt hooked på den danske udgave af Say Yes To The Dress . Så meget, at jeg indimellem overvejer et karriereskifte og blive sådan én, der hjælper med kjolen i butikken. Min hedeste drøm lige nu er derfor også at være med i sådan et brude-entourage (som Jesper Høvring og jeg kalder det). På en måde tror jeg bare, at det  desværre  har virkelig lange udsigter på grund af en vennekreds, der ligesom ikke er kirke-og-tyl-typerne… så kedeligt, altså.

… Apropos kedeligt, så havde jeg endelig fået plaget mig til en tur i IKEA (jeg kan ikke køre bil, så jeg er lidt afhængig af, at min kære mand fragter mig rundt #DrivingMissDaisy). Jeg havde glædet mig til at slentre gennem dimse-etagen, spise soft-ice og kigge på legetøj, men hvad skete der? Det var lidt som et afbrudt samleje for at være helt ærlig: Lillen faldt i søvn i bilen, og det endte med, at jeg sad i en halv time i parkeringskælderen med et 90 centimeter langt snorketræ ved siden af, mens min mand hentede dét, vi faktisk skulle have. Og så kørte vi hjem igen. Æv.

… Jeg har vasket alle mine make-up pensler, og nu lugter de af ged. Lige pludselig føles det ikke særlig eksklusivt at køre mineralpudder i ansigtet, når det kommer med en landlig dunst.

… Jeg har også vasket min uldne vinterjakke, og ved I hvad den lugter af nu? Ged.

… Jeg spiser virkelig, virkelig mange franske vafler for tiden. Altså dem fra Karen Volf med creme i. Og jeg ved faktisk ikke om det er bedre end at snacke kogt skinke, men for dælen, hvor smager de godt! Jeg fik dem for første gang for mere end 15 år siden, hvor jeg var på campingferie med min veninde og hendes forældre, hvorefter jeg glemte dem i (for) mange år. Men nu er kærligheden blusset op igen! Det var i øvrigt også på dén ferie, at jeg var i solarium første gang (og vi lå 2 i ét solarium, fordi vi ikke havde nogen penge og jeg alligevel var tynd som en pind), men dét har jeg ikke tænkt mig at genoptage.

… I går var Lillen været ude i mine forældres have, hvor hun mødte en regnorm – eller ”slangen” som hun kaldte den, med frygten lysende i øjnene. Og et par timer senere var hun kommet hjem igen, og kørte frem og tilbage på løbehjul ude på altanen, mens hun råbte ”FAR KOM UD I HAVEN!”. Årh mand, jeg ved godt at vi selv har valgt at få et bybarn, men det stikker altså lidt i hjertet. Det er nok meget godt hun snart skal i børnehave, så hun kan få løbet lidt rundt og spist nogle regnorme.

…Min egen mor har kaldt mig en “a-kulturel åndsbolle”, fordi jeg ikke gad tage med på tur til Jelling-stenene. Jeg tror næsten ikke at jeg kunne komme på noget kedeligere. Eller vent, det skulle da lige være at kigge på en dej hæve.

… Dette her var mig i går. fordi solen *endelig* bragede igennem:

Summer Chilling GIF - Find & Share on GIPHY

… Og dette her er – selvfølgelig – mig i dag (inklusive Karen Volf-forårsaget dobbelthage). Snot og ondt i halsen er straffen for klassisk forårs-hybris:

Honey Boo Boo Sneezing GIF - Find & Share on GIPHY

2 thoughts on “Status pt. # 28”

  1. Mit bybarn har været på tur i dag. Som der stod i dagbogen: “Natur-tur.”
    Den gik hen til byhaven på Sundholm, hvor der er asfalt over det meste. Og med lidt held én, der sover rusen ud på en bænk 🙂

    1. Haha! Sundholm er måske også liiiige flot nok at kalde natur, men jeg kender det godt – når Lillen skal med vuggestuen ud i det blå, er det mest natur-agtige de kan finde en hundelort eller nogle tissemyrer, der har forvildet sig ud på fortovet. Men altså, så ser de til gengæld en masse andet spændende (og her tænker jeg ikke at én, der sover sin brandert ud, er helt kedelig!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *