Uncategorized

Status pt. #29

… I sidste uge stod jeg af i Roskilde (altså bogstavelig talt! Ha! Badum-tisj!) for at besøge en kollega, der er nogenlunde ligeså gravid som mig og derfor også har tid til at hænge ud på en mandag. Vi startede med kaffe og bolle med ost på en café, hvorefter vi gik ind på en anden café for at spise frokost. Og så gik vi ind på en tredje café for at spise kage, inden jeg tog toget hjem igen. Det var altså ikke fordi jeg var træt i benene da jeg kom hjem, vel? (Bemærk i øvrigt den helt perfekte fordeling mellem kage og snask)

Jeg har ikke bare været i Roskilde, jeg har også været til glukose-belastning. Og det var faktisk ligeså nederen, som jeg forventede. Det var sådan noget med at drikke en kvart liter sukkervand, der var så vammelt, at det gav selv en inkarneret sukkergris som mig kvalme. Og så skulle jeg sidde i 2 timer og lave ingenting sammen med en håndfuld andre meget gravide damer (… så var der god tid til at blive irriteret over andre menneskers vejrtrækning for eksempel), for så til sidst at få tappet noget blod fra øreflippen. Jeg havde overhovedet ikke sukkersyge. Til gengæld havde jeg kvalme resten af dagen.

… Mine knæ kører rundt, tak relaxin og en smule hypermobilitet. Nogle gange føles knæskallerne som to småbørn i legeland efter 2 liter slushice: Helt ude af kontrol og konstant på vej i hver sin retning.

… I lørdags var vi til konfirmation i det smukkeste sommervejr og fin mad med udsigt til Lillebælt. Og Lillen var virkelig en stjerne at have med – så sød og nem. Tænk at vi starter forfra med en million bleskift, amninger, gylp og lure igen lige om lidt 😳

… Forud for konfirmationen havde jeg en lille tøjskrise. Helt ærligt, hvorfor skal alle graviditetskjoler, der bare er det mindste festlige, ligne noget, der er løgn? Med tarvelige blonder, friske (læs: hæslige) farver, åndssvage bindebånd og den slags? Bare fordi man er med rogn behøver man jo ikke ligne en havefest a la 2001, vel? Eller er der noget jeg har misforstået?

… Da jeg spurgte Lillen, hvordan hun troede, at Lillesøster ville komme til at se ud, svarede hun ”som heksemutter”. Og nu ved jeg godt at det vigtigste er, at barnet er sundt og raskt og alt det der, men jeg håber fandenfisemig ikke, at hun har ret. Ellers må jeg gøre som Michael Jackson og give lillesøster et tæppe over hovedet.

… I går kørte vi til Småland, på tidlig sommerferie midt i den svenske natur. Jeg spiser oreo-fyldt Marabou (!), klasker myg, leger på et tæppe i den store have, hænger ud ved smukke skovsøer og dén slags. For dælen mand, hvor er det bare hyggeligt! Mit hjerte smeltede en lille smule, da Lillen galoperede henover det gamle trægulv i ødegården, mens hun råbte ”JEG ER SÅ GLAD!” <3

…Det er også heldigt at den svenske krone er i så lav kurs lige nu, at alting – uden undtagelse – koster cirka 2 kroner oppe i mit hoved.

2 thoughts on “Status pt. #29”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *