Status pt. # 31

Status pt. # 31

… I går var jeg til jordemoder, og hun prøvede at lave en hindeløsning. Hun mente overhovedet ikke at det var ved at være tid til Lillesøsters fødselsdag. Til gengæld holdt hun efterfølgende sine slimede handsker helt oppe i mit ansigt og sagde: ”Se, der er ikke tegnblødning eller noget”! Yikes. Jeg behøvede altså ikke at se det, for at tro på det.

… Min krop lyder efterhånden som en omgang pindebrænde, når jeg bevæger mig. Knæk. Knirk. Klonk. Det er heldigt at huden er der til at holde sammen på det hele, ellers er jeg bange for, at jeg på nuværende tidspunkt kunne ligge på stuegulvet med mine knogler spredt ud som et Mikado-spil.

… Jeg ser virkelig, virkelig meget Blacklist på Netflix, og er blevet helt forelsket i Ryan Goldegg. Mand, hvor er han pæn! Overvejer at kalde Lillesøster for Ryan, i stedet for dét, vi ellers har aftalt.

… Åh, hvor jeg glæder mig til snart at kunne bruge noget undertøj, der ikke ligner, at det er købt i fortelt-afdelingen i en campingbutik. Det er komfortabelt med graviditets-trusser, men for dælen, hvor er de grimme og store.

… Nu vi er henne i undertøjsafdelingen forstår jeg ikke rigtig dette her. Overhovedet.

… I dag har jeg været til zoneterapi for at se, om det kunne sætte gang i noget. Jeg har ingen idé om den slags hjælper noget, men det var alle pengene værd at få nusset fødder i 40 minutter med pling-plong-musik i baggrunden.

… Efter zoneterapi fik jeg lyst til iskaffe, så jeg vraltede ind på den nærmeste kaffebar. Her sad et par, der var meget imponerede over størrelsen på undertegnedes vom. Damen fortalte at hun var gået 17 dage over tid med begge hendes børn. 17 dage! Så ender jeg med at få roterende fis i kasketten, altså. Det er allerede faretruende tæt på.

…Jeg oplever ikke rigtig det store her i overtidens venteværelse, men jeg snakker lige så meget som jeg plejer. Tænker at det godt kan ende med at være nogle meeeeeget lange dage for min familie. Vi er dér, hvor det er spændende hvad min mand har fået i kantinen til frokost, og hvor jeg læser artikler fra Realityportalen om Gitte Nielsens baby – og fortæller al indholdet videre til dem, der (ikke) gider høre på det.

… Jeg har en – hvis jeg selv skal sige det – ganske pæn kjole, som er dejlig luftig her i varmen. Sådan en ternet sag fra Day Birger et Mikkelsen med lidt glimmer i. Min mands kommentar til kjolen er, at jeg ligner Homer Simpson ”i dét af afsnit, hvor han spiser helt vildt meget for at blive så tyk, at han kan fritages fra arbejde og i stedet arbejde hjemme”. Tak, skat.

… Samme mand så i øvrigt sådan her ud, da han troede, at jeg havde tænkt mig at sætte mig på skødet af ham (men han var for sød til at sige noget, så jeg vil stadig gerne være gift med ham):

 8 thoughts on “Status pt. # 31”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *