Status pt. # 30

… Det er åbenbart fysisk umuligt for mig at lave en urinprøve, uden at tisse på mine fingre. Og det er jo ikke sjældent at man skal lave urinprøver som gravid, så det er bare alletiders.

… Alt vores sorte tøj ligner noget, der er blevet rullet i en bunke med skæl og nullermænd, fordi jeg åbenbart har vasket vatpinde i vaskemaskinen. Jeg tabte for nogle dage siden en håndfuld vatpinde på gulvet, og kunne ikke overskue at samle det op – og så er de altså landet nederst i en bunke med vasketøj. Dumt.

… Som om det ikke var nok med en vaskemaskine fuld af fnuller, så larmer det noget så eftertrykkeligt når vaskemaskinen kører. Den er nemlig fuld af småsten og sådan er det, når man glemmer at tømme den snart 3-åriges lommer inden tøjet ryger i maskinen. Det er thug life at være vaskemaskine hjemme hos mig, kan i nok høre.

… Jeg var forleden i Rema1000 efter toiletpapir og rugbrød. Kom hjem med blandt andet dette her #PreggoOnTheLoose:

Reklame (produkter modtaget gratis): Mit hår dufter lige for tiden af mandarin. Ikke kun fordi jeg i går spiste mandarin-is fra Ørestads bedste is-pusher mens det blæste kraftigt og jeg havde løst hår, men også fordi jeg har fået shampoo og balsam med mandarin-duft fra ziito.dk. Hårprodukterne kommer i barer, ligesom gammeldags sæbe, så der ikke er noget emballage-gris. Smart!

… Jeg har været til oplæsning med uddrag fra Morten Papes kommende bog, ”Guds bedste børn”. Faktisk skete der dét, at jeg blev sådan lidt små-forelsket i Morten, fordi han virker så klog og rar. Jeg plejer at sige, at hvis jeg ikke skulle være gift med Søren, så ville jeg være gift med Huxi Bach, men jeg tror faktisk at Huxi’s plads må vige for Morten. Sorry, Huxi.

… Jeg har stortudet til Sprinter Galore. Årh mand, dér hvor forældrene finder ud af at de skal have en baby ikke? Eller dér hvor Sprinter rejser videre ud i verden? Det trækker altså tænder ud.

… Jeg har også stortudet til Kasper og Sofie. Men mest af alt græd jeg forleden, da jeg genså Bodyguard – I ved, dén hvor Kevin Costner er en knudemand og Whitney H. havde bobbet pagehår og store øreringe. Jeg kunne ikke se slutningen for bare snot og tårer.

… For ganske nyligt har jeg fundet ud af, at Lillen var dét, man kalder en stjernekigger, dengang hun blev født. Tsk, og jeg som bare troede at de vendte sådan! Det gik alligevel rimelig hurtigt med at få hende ud af undertegnedes hylster den varme sommerdag for snart tre år siden, så jeg spurgte forleden min jordemoder: ”Jamen… hvad nu hvis det går så hurtigt, at der ikke når at komme en jordemoder?”. Hun svarede (selvfølgelig): ”Ja så føder du jo bare”. Øhm… Helst ikke, vel.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *