Uncategorized

Status pt. # 32

… Jeg har købt en bunke politisk korrekte, økologiske og genbrugelige ammeindlæg. Problemet er bare, at det føles som om jeg har grovkornet sandpapir i amme-bh’en, og det er ikke en drømmesituation, når brysterne i forvejen er ømme #avforhelvede.  Så nu har jeg ribbet Bilka for dén slags ammeindlæg man smider ud, og den står 1-0 til mine bryster vs. miljøhensynet i denne omgang.

… Apropos amning, så havde jeg helt glemt, hvor sulten og tørstig man bliver af at – bogstaveligt talt – brødføde et andet menneske. Jeg har konstant ørkenmund og spiser som om der ikke var nogen i morgen, og således er madbudgettet allerede brugt op her halvvejs gennem juli.

… Og så undrer jeg mig for tiden meget over, at ingen har lavet en ammepude til mennesker, der har en overkrop, der er længere end én af de der linealer, man havde i penalhuset i folkeskolen? Jeg sidder jo helt krøllet sammen med mine strålende 176 cm, hvis jeg giver den skøre, flade pude et skud.

… Hvordan det går henne i frisuren? Jo tak, jeg har fået sådan noget ufrivilligt pandehår: En 3-5 knækkede tjavser, der hænger ned i panden, fordi der er for kort til at være inkluderet i barselsknolden. Overvejer snart at låne Lillens hårbøjle med en kanin og noget tyl på.

… Min mave er ikke rigtig gravid-agtig at se på længere. Men den er heller ikke flad. Mest af alt ligner jeg en, der er glad for øller og har en ret usund æbleform.

… Speaking of øller, så drikker jeg helt vildt mange alkoholfri øl fra Rema1000 for tiden. De koster ikke rigtig noget, og de smager godt når de er sådan rigtig kolde – jeg vil næsten gå så langt som til at sige, at de smager af øl. Anbefalingen skal dog tages med forbehold, for jeg tror faktisk mine smagsløg har glemt, hvordan rigtig øl smager.

… Barselshjernen har sat ind, og jeg har således præsteret at tage elevatoren til den forkerte etage i min egen opgang. Det er også svært at overskue, når der både er stuen og første sal at vælge imellem.

… Dén lænd, jeg skrev om forleden, er kommet i hænderne på en kiropraktor. Den havde simpelthen sat sig forkert, og jeg var derfor stiv som et bræt og øm, som om jeg havde lavet noget væsentlig mere actionfyldt end at sidde i sofaen og fodre babyen. Det går bedre nu, men kiroporaktoren mente, at jeg burde finde noget efterfødselstræning. Jeg har det sådan her ved tanken om at skulle motionere mere, end jeg har gjort de sidste fem år sammenlagt:

 

 

6 thoughts on “Status pt. # 32”

  1. Anbefaler efterfødselstræning i Prismen i Holmbladsgade. Der er noget kommune inde over, så prisen er til at leve med – også selvom man misser et par gange. Og de har altså gode ammeindlæg nede i Babysam (helvedes forgård), mener mærket er minimo eller sådan noget. Altså også engangs. Nogen andre må redde planeten mens man ammer.

    1. Tak for tippet, det er jo heller ikke så langt væk! Og så lyder det som om jeg må forbi Babysam (åh nej!).

  2. Med 180 cm måtte jeg opgive ammepude med det samme. Min fikse svigerinde leverede tre aflange puder fra ikea – de virkede perfekt og kunne arrangeres, så man ikke behøver sidde helt mast sammen og ønske sig de der lange fleksible bryster, som kan slynges over skulderen.

  3. Hvor sjovt, i gamle gamle dage, da mor var ung, var rådet til ammende kvinder at drikke en øl efter amning. Det skulle være godt for mælken? – Der tog man det ikke så nøje med alkoholprocenter og amning. MEN måske er det din krop og din amning, som fortæller dig, at du skal drikke øl? J

    1. Ja det har jeg også hørt – hvidtøl var vist at foretrække? Jo, jeg lytter bare til min krop (… og så længe den ikke kræver en halv flaske tequila, så er det vist ok 😉)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *