Uncategorized

Status pt. #33

”Nu tryller jeg dig om til en tissekone!” sagde den 3-årige og svingede sin regnbuefarvede plastic-tryllestav, mens hun pegede på mig. Thanks – lige hvad jeg drømte om 😐

Tissekonen her hænger ufrivilligt ret meget ud i Fields for tiden. Sagen er nemlig den, at min hjerne fungerer som en omgang rørt fars for tiden, så hver gang jeg går ned for at købe tre ting, så glemmer jeg de to.

Efteråret er årstiden for godt TV, og sofapomfritten her binger 3 x Beliggenhed, Landmand søger kærlighed og Gift ved første blik. Min lykke var gjort, da jeg fandt ud af, at der findes en fantastisk podcast om sidstnævnte: Tue og Tonys TV-klub.

Tidligere på ugen ringede jeg til Pladsanvisningen for at høre, hvornår der kunne være plads til Lillesøster i dén institution, vi gerne vil have. Om halvandet til to år, var svaret. På en Britney-skala har jeg det 2.

For et par dage siden kastede jeg babyen i viklen, hentede min førstefødte og tog damerne med til den lokale isbutik. Det var ren idyl den første halve time, hvor den mindste sov, solen skinnede og moren her havde det som en Britney 3. Klip til 5 minutter senere, hvor det havde udviklet sig til et kaos af lort, tis, modermælk, gråd og spaltede nerver. Britney 4-følelsen. Da vi endelig kom hjem blev alt – inklusive børn – kogevasket, og der blev spist pizza i sofaen. Phew.

Apropos pizza, så har de har jo helt vildt gode frysepizzaer i Rema. Økologiske og til ingen penge. Selv tak.

Jeg har lige betalt 700 kroner for to par hjemmesko, som Lillen kan passe i cirka 10 minutter, og som sandsynligvis ender deres dage i børnehavens glemmekasse. 700 kroner mand. Det er jo næsten 30 frysepizzaer.

Jeg er i gang med at rydde op i vores garderober, fordi værelset-vi-ikke-åbner-døren-til inden alt for længe skal laves til et børneværelse. Og det er da synd, hvis Lillesøster skal sove klemt i de mellem tøjbunker og støvsugeren, ikke? Derfor har jeg lavet en insta-profil, hvor jeg løbende vil lægge tøj, der trænger til en ny (k)ærlig ejer, op: @sofieudesbiks. Kom og køøøøb!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *