Uncategorized

Status pt. # 34

… Jeg sidder fast i sofaen, mens babyen sover sødt og ligner en lille marcipangris. Det er tredje gang idag at vi sidder sådan, men der er for engangs skyld ikke noget vi skal, så jeg flytter hende ikke. 

… Jeg er blevet snottet, har ondt i halsen og er tung i hovedet. Og selvom snottet bevæger sig sydpå tør jeg ikke tage en ordentlig snuser opad, af frygt for at vække babyen. Der kan køre en ambulance for fuld udrykning eller en flok knallerter forbi barnevognen uden hun vågner, men hvis jeg snøfter, er luren forbi.    

… Jeg er så træt, at jeg snart glemmer hvad jeg hedder. Føj, altså. Babyen vågner h.e.l.e. tiden om natten, og eftersom hun ikke kan finde ud af ar bruge sut, er jeg sutten. Og man kan ikke både være sut og veludhvilet, obviously. 

… Zombie-tilstanden til trods, har jeg fået styr på pakkekalender til Lillen. Den er fuld af snacks og ting fra Reshopper, fordi det sidste vi mangler herhjemme er mere billigt plastic-skrammel. Jøsses, hvor jeg glæder mig til at give hende de små pakker!

… De to sidste pakker skal i øvrigt med til Tenerife. Vi skal nemlig fejre jul med mine forældre i sol og varme, og det bliver alletiders (også selvom jeg har lidt moralske kvababbelser over at skulle ud at flyve igen, eftersom vi lige har været på Gran Canaria). 

… Lillen er blevet til et ægte børnehavebarn, der KUN vil have ting på i lyserød eller med glimmer. For fanden mand, jeg har ellers altid gået i en stor bue udenom alt med tyl på og uddelt mentale flyveskaller til alle, der har kaldt hende for en prinsesse. Og nu har jeg en glimtende, lyserød, hårspændebefængt og tøj-kræsen 3-årig. Luften er tyk af ironi.

… Jeg har købt nogle Amager-agtige bamsestøvler til Lillesøster: Sølvfarvede og med pels i (fordi marcipangris ikke skal fryse fødderne når hun sidder i viklen. Og modsat storesøster, så er hun nok ligeglad med æstetikken for de er altså grimme. Virkelig grimme). Da Lillen så dem, udbrød hun: “WAUW mor, Lillesøsters sko er MEGA flotte!” #MorsLilleSkade

… Mit hår er her post-graviditet noget værre rod: Jeg fælder, mine tindinger starter snart omme i nakken og jeg havde fået ufrivilligt pandehår af små, flyvske lokker. Nu har jeg fået klippet rigtigt pandehår, for ligesom ag camouflere lidt. Jeg synes det er fint, men jeg tror ikke at noget hår ser sådan rigtig drønsmart smart ud, når det er småfedtet og skal samarbejde med en askegrå teint og poser under øjnene, vel? 

2 thoughts on “Status pt. # 34”

  1. Kan ikke sige mig fri for at sidde og tænke lidt over præcis hvor voldsomt det lyder når du snøfter op, men anyways, så lyder det virkelig misundelsesværdigt at strande i sofaen med baby. Jeg mener, jeg kunne finde på at få en unge mere alene af den grund! Men jeg ved godt, at det ikke er nogen dans på roser, med søvn- og hårmangel und alles, men altså. Lidt babymisundelse har jeg nu alligevel! ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *